Laddar Karta...

Opera

14 oktober 2017 kl. 19:00

Plats: Trosa Bio Skärborgarnas Hus


Direktsänd opera: Trollflöjten

Folkets Hus och Parker livesänder den ystra Trollflöjten från Metropolitan i New York med bland andra Golda Schultz och Kathryn Lewek i rollerna. Den 14 oktober 19.00 visas den på ett stort antal av våra biografer runt om i Sverige.

Mozarts lekfulla mästerverk är en saga för hela familjen. Fågelfångaren Papageno misstas för en hjälte av prins Tamino. Tillsammans får de i uppdrag att rädda den kidnappade prinsessan Pamina från den onde Sarastro. Färgsprakande uppsättning med fantasifulla kostymer och scenografi.

Mets Music Director Emeritus James Levine dirigerar Tony Award vinnaren Julie Taymors uppsättning av Mozarts Trollflöjten. Golda Schultz gör sin Met-debut som Pamina med Kathryn Lewek som Nattens drottning, Charles Castronovo som prins Tamino, Markus Werba som Papageno, Christian Van Horn som Sprecher, och René Pape som Sarastro. Den kortare versionen av Trollflöjten på engelska, var den första Live-sändningen från Met. Detta är första gången den fullständiga versionen på tyska direktsänds från Met.

Text: Svensk text
Beräknad längd: 3 tim 09 min