Laddar Karta...

Övrigt

30 januari 2018 kl. 18:30

Plats: Albins & Vera


Stickkväll - Kramkalas i Trosa

Alla Hjärtans dag är en dag då vi får anledning att uppmärksamma våra nära och kära lite extra. I år kommer nätverket Trosa Året om att göra mer än så.

– Vi vill att alla i Trosa kommun ska handla med hjärtat, säger Eva Ivervall på Albins & Vera. Det betyder att vi uppmuntrar alla att handla lokalt, inte bara för att det är bra för miljön utan också för att den lokala handeln skapar en levande stad året om och för att lokal handel faktiskt för människor närmare varandra.

Torget smyckas med hjärtan och blommor
– Var med och skapa glädje och gemenskap genom att bidra till att smycka torget i Trosa med hjärtan och blommor, säger Eva. Vi stickar och virkar hjärtan och blommor ända fram till och med lördagen den 10 februari då vi tillsammans syr ihop dem och smyckar torget. Du som vill kan sticka och virka hemma och lämna in till oss på Albins och Vera eller komma på vår gemensamma stickkväll 30 januari, kostnadsfritt och fika serveras.

Alla kan vara med
– Det kommer att vara mer aktiviteter än så hela veckan från onsdag 7 februari och på själva Alla Hjärtans dag 14 februari, säger Eva. Så alla som vill kan vara med och bidra till att sprida värme och glädje på olika sätt, mer information kommer. Jag vill inte avslöja allt nu, avslutar Eva med ett leende, men jag kan säga att det här är ett exempel på bästa formen av samarbete mellan oss lokala företagare, privatpersoner och kommunen.

Mer info kommer att läggas upp här!