Familjeaktiviteter

Bada

Bada

Här har vi listat Trosa kommuns badplatser. Här kan du bada i såväl badhus, havet och i insjöar.

Blå Tåget

Blå Tåget

Med start den 15/6 fram till 13/8 (ej midsommar den 23 juni) 2017, går Blå tåget från hamnen via Trosa torg till Trosaporten. Under perioden 3/7-13/8 går tåget även till Trosa Havsbad.

Tåget är avgiftsfritt!

Observera: Slut för säsongen

Flottfärd

Flottfärd

Flottfärder på Trosaån i Vagnhärad arrangeras, förutsatt att det är tillräckligt med vatten i ån, varje onsdag från 14 juni-16 aug, mellan Scoutstugan och bron vid Kroka/Trosaland. OBS! Inga flottfärder 2017 pga för lågt vatten i ån.

TROSA PARKGOLF

Parkgolf är en blandning mellan minigolf och äventyrsgolf skulle man kunna säga. Vi har 12 unika banor som är inspirerade av Trosa. Vid varje bana finns en skylt som berättar lite historia. Två boulebanor finns även att hyra. Vi har också ett härligt fik där ni kan sitta och ta en glass eller en kaffe och kaka mellan banorna.
Priser parkgolf: vuxen 65 kr, ungdomar (upp till 12 år) 45 kr.
Priser boule: vuxen 50 kr/tim, barn 40 kr/tim.
Se webb för öppettider.

Webb | Facebook | 070-404 16 09
Nyängsvägen 1, 619 34 Trosa

HITTA LÄTT & GISSA RÄTT!

Tipspromenad för barn. När de vuxna går ”Kulturstråket” kan barnen ta med sig den här tipspromenaden. Välkommen in till oss och hämta broschyren om Kulturstråket samt Hitta lätt och gissa rätt.

Självklart rättar vi tipspromenaden åt er! Dessutom får alla som genomfört den en liten present!

NATURPASSET

Passa på att köpa och genomföra årets Naturpass! Välj mellan Hungaskogen eller Trosaland. Varje naturpass innehåller karta med 20 kontroller och ett startkort. Nytt för i år är även en stadsorientering på gatorna i Trosa. Frisk luft och trötta ben utlovas! Varje kartpaket kostar 50 kr och finns att köpa på Safiren i Vagnhärad och på Trosa turistcenter. Samtliga kontroller sitter uppe till och med oktober.

Arr: TbOk