B&B & pensionat

Bergs Gård Rum & Relax
Boende i charmiga nyrenoverade stugor på bondgård 10 km utanför Trosa. Lillstugan 6 bäddar. Stora huset 24 bäddar. Storstugan 12 bäddar, nytt hus färdigställt i maj 2018. Loge för fest och bröllop upp till 150 pers. Stugorna går att boka sön-fre (på helgerna är husen bokade för bröllop).

För fullständig info se hemsidan.
Ta med hund? Ja, måste förbokas.
bergsgardtrosa.se
Bergs Gård, 610 75 Västerljung

Hållsviken B&B
Litet romantiskt B&B i Hållsviken med fantastisk utsikt över havet. Här finns möjlighet till bad, skogspromenader och skön avkoppling. Endast 10 minuter från Trosa finner ni detta paradis. Vi öppnar igen i maj.

Ta med hund? Ja!
hallsviken.se
Hållsviken, 610 75  Västerljung

Ketas Bed and Breakfast
Centralt beläget ca 5 min promenad från Trosa torg. Nyrenoverat i nedre botten i villa, två rum för ett sällskap.
Ta med hund? Nej.
ketasbedandbreakfast.se
Båtsmansgatan 9, 619 30 Trosa

Naturdesign ”Fyra små rum”
Vi har fyra rum, ett familjerum med 4 bäddar, ett dubbelrum med kokmöjligheter, ett dubbelrum och ett enkelrum med gemensamt kök, sällskapsrum och gemensam WC och dusch. Vi har även ett rum centralt i Trosa Östra Långgatan 37E med dusch, WC och kök på rummet. Två rum varav ett för längre tids uthyrning, kök, dusch, WC och uteplats Skärlagsgatan 46 samt ett mindre övernattningsrum med dusch, WC och uteplats på Skärlagsgatan 46.
Ta med hund? Nej.
naturdesign.nu
Nyängsvägen 53, 619 34 Trosa

Tre Små Rum
Vi önskar dig varmt välkommen till vårt härliga café samt bed & breakfast som ligger alldeles intill Trosaån mitt i det bildsköna Trosa.
Ta med hund? Ja, måste förbokas.
tresmarumitrosa.se
Östra Långgatan 8, 619 30 Trosa

ANNONSER:

X