Camping & grupplogi

Trosa havsbads strand

Trosa Havsbad & Camping
Mindre än en timmes resväg från Stockholm ligger denna camping, en av ostkustens pärlor, lummigt belägen i en rogivande skärgårdsmiljö ca 3 km från centrala Trosa. Våra stugor är utrustade för fyra personers hushållning inklusive köksutrustning (matlagning och kylskåp) – vatten med dusch och diskmöjligheter finns alldeles i närheten. Det enda du behöver ta med dig är sänglinne och handduk.

Ta med hund? Hunden måste vara kopplad på hela campingområdet. På badstranden där det är hundförbud men det finns ett separat  hundbad.
Karta över området
trosahavsbad.se
Rävuddsvägen 42, 619 31 Trosa

Sund Nergården Glamping
Här bor du i ett tält av 100% impregnerad bomull mitt i naturen inrett med mattor, sittmöbel, en 160 cm dubbelsäng bäddad med hotellakan, lampor, eluttag, fläkt samt ett element för att komforten ska bli så behaglig som möjligt. På din privata uteplats/terrass har du en vacker utsikt över sjön Sillen där du kan njuta av en fantastisk kvällssol om vädret tillåter. Åldersgräns 13 år.

sundnergarden.se/glamping
Sund Nergården, 610 74 Vagnhärad

Trosa Stugby
Välkommen till ett enkelt, bra och billigt boende i centrala Trosa. Stugorna ligger vackert inbäddade på Skärlagsvallens inhägnade område.

Ta med hund? Ja, måste förbokas.
laget.se/tvsk 
Skärlagsvallen, 619 30 Trosa

Spelarhotellet
Vi erbjuder er ett billigt och bra boende på vår fina idrottsanläggning, Häradsvallen, ca 6 km från centrala Trosa.

Ta med hund? Det beror på vilka andra som bor över.
laget.se/tvsk
Häradsvallen, 610 74 Vagnhärad

ANNONSER: