Camping & grupplogi

Trosa havsbads strand

Trosa Havsbad & Camping
Mindre än en timmes resväg från Stockholm ligger denna camping, en av ostkustens pärlor, lummigt belägen i en rogivande skärgårdsmiljö ca 3 km från centrala Trosa. Våra stugor är utrustade för fyra personers hushållning inklusive köksutrustning (matlagning och kylskåp) – vatten med dusch och diskmöjligheter finns alldeles i närheten. Det enda du behöver ta med dig är sänglinne och handduk.

Ta med hund? Hunden måste vara kopplad på hela campingområdet. På badstranden där det är hundförbud men det finns ett separat  hundbad.
Karta över området
trosahavsbad.se
Rävuddsvägen 42, 619 31 Trosa

Sund Nergården Glamping – Ett ”hideaway” för vuxna i den sörmländska idyllen!
När du bokar Glamping hos oss ingår det mesta i priset, såsom middag, bad, frukostbuffé och annat smått & gott! 

Här bor du i ett tält av 100% impregnerad bomull mitt i naturen inrett med mattor, sittmöbel, en 160 cm dubbelsäng bäddad med hotellakan, lampor, eluttag, fläkt samt ett element för att komforten ska bli så behaglig som möjligt. På din privata terrass har du en vacker utsikt över sjön Sillen där du kan njuta av en fantastisk kvällssol om vädret tillåter. Du har också fri tillgång till den stora trädgården och soldäcket med swimming pool. Önskar du varmt bad ingår det även en timme i utomhusspabadet. (Tid för spabadet förbokas vid bokningstillfället) Vi har en åldersgräns på 16 år. För mer info vänligen besök vår hemsida.
sundnergarden.sesundnergarden.comSund Nergården, 619 94 Vagnhärad

Havrevreten
Hos oss kan du komma och njuta av stillheten och naturen i ett av våra boenden. I år inviger vi två glampingtält med utsikt över den klara Gisesjön. Det handlar om att tälta bekvämt med riktiga sängar och där middag och frukost ingår. Vill man inte bo i tält har vi det charmiga torpet som är helt nyrenoverat.

Ta med hund? Hund får inte vara i tälten.
havrevreten.com
Havrevreten, 619 95 Västerljung

ANNONSER:

X