Camping & grupplogi

Trosa havsbads strand

Trosa Havsbad & Camping
Mindre än en timmes resväg från Stockholm ligger denna camping, en av ostkustens pärlor, lummigt belägen i en rogivande skärgårdsmiljö ca 3 km från centrala Trosa. Våra stugor är utrustade för fyra personers hushållning inklusive köksutrustning (matlagning och kylskåp) – vatten med dusch och diskmöjligheter finns alldeles i närheten. Det enda du behöver ta med dig är sänglinne och handduk.

Ta med hund? Hunden måste vara kopplad på hela campingområdet. På badstranden där det är hundförbud men det finns ett separat  hundbad.
Karta över området
trosahavsbad.se
Rävuddsvägen 42, 619 31 Trosa

Sund Nergården Glamping – Ett ”hideaway” för vuxna i den sörmländska idyllen!
När du bokar Glamping hos oss ingår det mesta i priset, såsom middag, bad, frukostbuffé och annat smått & gott! 

Här bor du i ett tält av 100% impregnerad bomull mitt i naturen inrett med mattor, sittmöbel, en 160 cm dubbelsäng bäddad med hotellakan, lampor, eluttag, fläkt samt ett element för att komforten ska bli så behaglig som möjligt. På din privata terrass har du en vacker utsikt över sjön Sillen där du kan njuta av en fantastisk kvällssol om vädret tillåter. Du har också fri tillgång till den stora trädgården och soldäcket med swimming pool. Önskar du varmt bad ingår det även en timme i utomhusspabadet. (Tid för spabadet förbokas vid bokningstillfället) Vi har en åldersgräns på 16 år. För mer info vänligen besök vår hemsida.
sundnergarden.se
Sund Nergården, 619 94 Vagnhärad

Trosa Stugby
Välkommen till ett enkelt, bra och billigt boende i centrala Trosa. Stugorna ligger vackert inbäddade på Skärlagsvallens inhägnade område.

Ta med hund? Ja, måste förbokas.
laget.se/tvsk 
Skärlagsvallen, 619 30 Trosa

Spelarhotellet
Vi erbjuder er ett billigt och bra boende på vår fina idrottsanläggning, Häradsvallen, ca 6 km från centrala Trosa.

Ta med hund? Det beror på vilka andra som bor över.
laget.se/tvsk
Häradsvallen, 610 74 Vagnhärad

ANNONSER: