Hotell

Bomans Hotell
Boutiquehotellet Bomans ligger mitt i Trosa charmiga hamn. Familjen Boman har drivit gästgiveri i flera generationer och Bomans är känt för sin gästfrihet och genuinitet. Bomans har 46 hotellrum fyllda med inredningsglädje och passion.

Ta med hund? Måste förbokas.
bomans.se
Östra Hamnplan, 619 30 Trosa

Sund Nergården – Ett ”hideaway” för vuxna i den sörmländska idyllen.
Sund Nergården har en storslagen utsikt över sjön Sillen utanför Vagnhärad. Här bor du i en avslappnad miljö med många personliga detaljer. Hos oss ingår det bl.a. middag i rumspriset. Vi erbjuder också olika badmöjligheter men det bör bokas i förväg med hotellet. För mer info vänligen besök vår hemsida. Hotellet och matsalen har en åldersgräns på 16 år.

Ta med hund? Nej.
sundnergarden.se
Sund Nergården, 610 74 Vagnhärad

Trosa Stadshotell & Spa
Ett klassiskt Stadshotell med genuin charm som värnar om lokala råvaror. Restaurangen har både matsal från 1800-talet och en modern bistro/bar med uteservering sommartid.
Erbjuder logipaket med aktiviteter, sparelax och behandlingar.

Ta med hund? Måste förbokas.
trosastadshotell.se
Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa

Vega Hotell
”Världens minsta hotell vid världens ände”. Hotellet har 3 rum varav en svit som är inrymt i ett äkta skärborgarhus byggt i slutet av 1700-talet.

Ta med hund? Nej.
vega-trosa.se
Östra Långgatan 9, 619 30 Trosa

Åda Golf & Country Club
Åda är beläget 50 meter från klubbhuset och 20 meter från första tee. Det är verkligen ett golfhotell i dess rätta bemärkelse.

Ta med hund? Måste förbokas.
adagolf.se
Åda Golf & Countryclub, 619 91 Trosa

ANNONSER:

X