Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Aptitrundan på Bergs Gård

11 september 2021 kl. 10:00-16:00

|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang 12 september 2021 kl 10:00

För tionde året i rad arrangerar Sörmlands Matkluster Aptitrundan i Sörmland. Vid Sörmlands största matevent deltar ett 50-tal matföretagare runt om i Sörmland. De visar upp sin verksamhet och sina produkter, erbjuder måltider, anordnar aktiviteter och bjuder på aptitbitar. Gör din egen rundtur bland mathantverkare, kaféer och restauranger och får ett fin tillfälle att uppleva den sörmländska naturen.

Välkommen till Bergs Gård under höstens Aptitrunda!

Lördag 11/9 öppet kl. 10.00 – 18.00 (lunch 11.00-14.30) Söndag 12/9 öppet kl. 10.00 – 16.00 (lunch 11.00-14.30)

Under Aptitrundan serverar vi en mustig Höstgryta med gårdens nötkött och svamp från våra skogar samt en vegetarisk variant. Givetvis finns även våra populära korvar, båda att ätas på plats eller för att köpa med hem. Gott om sittplatser både ute och inne, lätt att hålla avstånd.

I Gårdsbutiken kan du köpa naturbeteskött, korv och vårt Gårds-öl samt andra lokalproducerade produkter. I caféet serveras hembakt fikabröd och nybryggt kaffe.

Nytt för hösten 2021 är att vi fortsätter att hålla öppet varje dag även efter sommaren. Vi erbjuder lunch mellan kl. 11.00 – 14.30 varje dag och kommer att ha restaurangen öppen för höst- och julmiddagar på lördagarskvällar från den 4 september.

Om Bergs Gård

Bergs Gård är en av Sörmlands äldsta gårdar, som drivs av familjen Jonsson sedan sex generationer. Gården ligger intill Sörmlands vackra kust, strax utanför Trosa. Här kan man bo lantligt på gården eller vid våra hus vid havet.

Vi är en Upplevelsegård och driver ett ekologiskt lantbruk. Utöver boende och förstklassig mat erbjuder vi naturnära aktiviteter för alla åldrar.

Till oss kommer familjer för att ha semester, familjemiddagar, firanden och bröllop. Företag kommer till oss för möten, konferenser och naturnära upplevelser.

Att göra på Gården

Bergs Gård MTB-arena erbjuder teknikbanor och ledcykling i skogen, cykeluthyrning och kurser. På gården finns klättervägg och lek för barn och möjlighet att träffa gårdens djur.

Vi har ett tillgänglighetsanpassat promenadstråk i vår vackra Ekhage (1 km).

Hos oss är dagarna både fartfyllda och vilsamma beroende på vilka aktiviteter du väljer. Kanske både och? Börja med MTB-cykling i skogen eller en fisketur till havs för att sedan avsluta med avslappningsmassage, bastu och utomhusjacuzzi.

Detaljer

Datum:
11 september 2021
Tid:
10:00-16:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , , , , , , , ,
Webbplats:
https://www.bergsgard.se

Plats

Bergs Gård
Bergs Gård
Västerljung, Södermanland 610 75 Sverige
+ Google Map
View Plats Website

Arrangör

Bergs Gård
Telefon:
0156-42 00 20
E-post:
kontakt@bergsgardtrosa.se
View Arrangör Website