Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Boka en ”do-it-yourself” matupplevelse i naturen

24 september 2021

|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang var 1 vecka/veckor som börjar 00:00 på söndag, fredag och lördag, upprepas till 3 oktober 2021

285SEK

Välkommen att boka in dig på en matupplevelse vid vårt bord på Bergs Gård! Bokningsbart fredag-söndag – välj mellan två tider – kl 10.30-14.00 eller kl 16.00-22.00!

Här på Bergs Gård har ägaren Magnus med familj drivit jordbruk i flera generationer. Bordet är placerat vid Ekhagens naturstig. Som namnet antyder sitter du i den gamla ekhagen där man gjort i ordning en tillgänglig naturstig. Här har marken betats av kor och får och du ser flera stora gamla lövträd. Du sitter med berget bakom dig och kan höra vattnet som porlar, framför dig har du vyn ut över ekhagen och de anlagda dammarna, bakom löven skymtas gården. Platsen är mycket populär för bröllop och det är flera par som ingått äktenskap här.

På gården finns idag boende, gårdsbutik med kött från de egna korna (som går ute året om), café/restaurang, MTB-arena och mycket annat härligt att se och göra.

I do it yourself upplevelsen ingår allt du behöver för att laga till maten – både råvaror och redskap. Läs mer om hur allt går till via bokningslänken (öppnas i ny flik).

Detaljer

Datum:
24 september 2021
Pris:
285SEK
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://www.bergsgard.se/The-Edible-Country

Plats

Bergs Gård
Bergs Gård
Västerljung, Södermanland 610 75 Sverige
+ Google Map
View Plats Website

Arrangör

Bergs Gård
Telefon:
0156-42 00 20
E-post:
kontakt@bergsgardtrosa.se
View Arrangör Website