Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Dansa Rennie!

10 maj kl. 19:00-22:00

190SEK – 250SEK

En intim och personlig föreställning om ett liv i strålkastarljuset.
Folkkära artisten Rennie Mirro tar med publiken bakom kulisserna och ger en inblick i underhållningens värld; musikalerna, teatern och människorna. Mitt i detta funderar han kring livets olika faser, om hur åldrandet kan påverka ens yrkesroll och om utmaningarna att hitta en ny roll i nya sammanhang. Det blir en personlig, unik och intim föreställning om ett liv i strålkastarljuset.

Rennie Mirro är stjärnan som vunnit Guldmasken och framgångsrikt medverkat i allt från Kungliga Baletten till maffiga huvudroller i musikaler som Grease, Cats och Singin’ in the Rain på landets allra största musikalscener. Mitt i livet, mitt i karriären inser Rennie att han på grund av ålder och skador behöver hitta andra sätt att arbeta. Men vad ska han göra då? Om han inte kan arbeta som dansare, vem är han då?

I Dansa Rennie! möter han inspelade frågor från sin egen mor, psykoterapeuten och dansterapeuten Francine Lee Mirro-Finer, som under föreställningens gång ställer personliga frågor som han tvingas svara på. Med humor och allvar bidrar sedan Rennies svar till att veckla ut en sann berättelse om hans liv i showbiz. Ett liv format av dansen. Livsavgörande ögonblick och egensinnig berättarkonst varvas med tre exklusivt koreograferade dansnummer, ord, rörelse och en och annan sång.

Manus och regi av Ola Lindholm som är producent, författare och regissör med nästan tre decennier inom TV-världen bakom sig. Han är grammisbelönad och har vunnit TV-priset Kristallen flera gånger.

Medverkande
Rennie Mirro (skådespelare, dansare)
Inspelad röst: Francine Lee Mirro-Finer
Konstnärligt team
Regi och manus: Ola Lindholm
Koreografi Öppningsdans: Ann Mirro
Koreografi Steppen: David Dalmo
Koreografi Sista Dansen: Daniel Koivunen
Kompositör/ljuddesigner: Lennart Simonson
Ljuddesigner: Erik Häusler

Biljetter 190 kr med scenpass 250 kr utan scenpass

Detaljer

Datum:
10 maj
Tid:
19:00-22:00
Pris:
190SEK – 250SEK
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://www.riksteatern.se/forestallningar/dansa-rennie-/202205101900-95329L

Plats

Tomtaklintskolans aula
Tomtaklintgatan 4
Trosa, 619 80 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Trosa Riksteaterförening
Telefon:
+46730859900
E-post:
asa.b.wahlstrom@hotmail.com
View Arrangör Website