Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Håll Trosa kommun Rent!

16 september-17 september

Gratis

Den 17 september pågår Håll Sverige Rent-dagen. Tillsammans samlar vi i hela Sverige, från norr till söder, gammal som ung, allt skräp vi ser. Hjälp till du också tillsammans med dina vänner, familj, företag eller förening!

Hur går det till?
Anmäl dig redan nu till Håll Sverige Rent-dagen den 17 september via hsr.se/hela-sverige-plockar-skrap. Det är också här som du kan beställa skräpplockarpaket. Självklart går det bra att vara med utan att anmäla sig via hemsidan.

Fredagen den 16 september kommer utegruppen från Trosa kommuns arbetsmarknadsenhet stå utanför ICA Trossen och dela ut påsar för att locka förbipasserande att bidra till skräpplockningen. Har du tur kan du även bli bjuden på en kopp kaffe eller saft!

Lördagen den 17 september plockar du skräp tillsammans med dina vänner, familj, kollegor, grannar eller förening. Berätta gärna för fler om din insats, det kan inspirera fler till att ta sig ut. Visa gärna fynden som du hittar i sociala medier. Vad är det konstigaste som någon har slängt på marken egentligen? Använd följande hashtags: #hållsverigerent #helasverigeplockarskräp

Skräpet du samlat ihop
Som deltagare ansvarar du själv för det skräp du samlar ihop. Släng i närmsta papperskorg, ta med till ditt eget sopkärl eller lägg påsarna med osorterat avfall på marken vid någon av FTIs återvinningsstationer. Med anledning av Håll Sverige Rent-dagen kommer nämligen påsarna med osorterat skräp tas omhand på måndagen den 19/9 av utegruppen från Trosa kommuns arbetsmarknadsenhet. Allra bäst är såklart om du kan återvinna avfallet på Korslöt återvinningscentral.

Detaljer

Start:
16 september
Slutar:
17 september
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , ,
Webbplats:
https://www.trosa.se/Avfall--atervinning/hall-trosa-kommun-rent/

Plats

Trosa kommun
Trosa kommun
Trosa, 619 00 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Trosa kommun
Telefon:
0156-520 00
View Arrangör Website