Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inspirerande föreläsning – 5 nya resmål!

4 maj kl. 18:30-20:30

Gratis

Vi har fantastiska nyheter – nu lanserar vi hela fem nya resmål. Resmål med olika karaktär och förhoppningsvis lockar ett eller flera resmål just dig! Vi kommer bland annat bestiga berg på över 6000 m höjd, vandra i indiska Himalaya och dessutom släpper vi vår första cykelresa! Spännande va?

Läs mer om de nya resmålen nedan och anmäl dig till detta event för att få ännu mer inspiration och chansen att få förboka dig till våra första avgångar!

När: Torsdag 4 maj kl 18.30-20.30
Var: Skärborgarnas hus, Smäckbrogatan 25, Trosa
Hur: Kostnadsfritt med obligatorisk anmälan på https://swett.wufoo.com/forms/vandringskvall-varen-2023/

Ett urval av de resmål som presenteras:

CAMINO DE SANTIAGO – PÅ CYKEL!
Är du en av de många som drömt om att få uppleva norra Spaniens berömda pilgrimsled – Camino de Santiago? På vår unika cykelresa kan du uppleva det absolut bästa av “El Camino” och denna vackra del av Spanien. På föreläsningen berättar vi allt du behöver veta för att förbereda dig inför en cykelresa och varför just vår resa till Santiago de Compostela är så unik.

INDIEN & LADAKH
Har du hört talas om det buddhistiska gamla kungadömet Ladakh? För många är detta en mindre känd del av det indiska Himalaya. Det är en plats där tiden i mångt och mycket har stått stilla sedan urminnes tider. En unik plats som du får äran att bekanta dig med. Vår vandringsresa till detta vackra bergsområde bjuder på en
natur- och kulturupplevelse utan dess like!

DOLOMITERNA
Om vi säger pittoreska alpbyar, enorma klippiga berg och grönskande ängar, har vi då väckt ditt intresse? Dolomiterna är en del av de italienska Alperna som hyllas för sin förtrollande skönhet. Kom och hör mer om vår vandringsresa längs en av Dolomiternas allra vackraste så kallade “high routes”. Kom och hör mer om vårt koncept att kombinera utmanande vandringar på dagarna med god mat och bekvämt boende i italienska refugios på kvällarna.

LOBUCHE PEAK
Baslägret på Mount everest är en legendarisk plats där många äventyrare fått uppleva både sorg och glädje. Som tur är kan man få uppleva känslorna i baslägret trots att man inte har några planer på att bestiga Everest. För dig som vill ha en extra utmaning har vi ett nytt äventyr i portföljen – bestig Lobuche Peak, 6119 m ö h, känd från tv ”Expeditionen”. På föreläsningen får du en inblick i vad som krävs både för att vandra till Everest Base Camp och bestiga Lobuche Peak.

JORDANIEN & PETRA
Tänk dig att vakna upp i tältet på natten, gå ut och blicka ut över stjärnhimlen över den jordanska öknen. En fantastisk upplevelse du kan få vara med om på denna resa! Vi påbörjar äventyret i Amman för att sedan ta oss ut i öknen och vandra hela vägen till Petra, ett av världens underverk. Vi avslutar med sol och bad vid Döda Havet.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här:
https://swett.wufoo.com/forms/vandringskvall-varen-2023/

Detaljer

Datum:
4 maj
Tid:
18:30-20:30
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/717346130173881

Plats

Skärborgarnas hus, Smäckbrogatan 25
Smäckbrogatan 25
Trosa, Sverige
+ Google Map

Arrangör

Swett AB
E-post:
info@swett.se
Visa Arrangör-webbplats