Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Konsert: Earth Hour – En speciell kväll med Roland Pöntinen

23 mars kl. 20:00-21:30

220kr
En mörk scen med några lampor riktade mot mitten

Upplev några av de kanske vackraste melodierna någonsin skrivna, i denna komposition av Bach, nämligen Goldbergvariationerna. Denna afton framförs de av ingen mindre än Roland Pöntinen till enbart levande ljus som fyller vår fina konsertsal under årets Earth Hour.

Ni som varit på våra Earth Hour konserter tidigare år, vet att det är en mycket speciell känsla som fyller Kulturhuset, när allt släcks ner och vår scenmästare Martin tänt levande ljus som hängts upp på scen och vackert skimrar över vår fina flygel och i detta fall, kvällens mycket begåvade och välrenommerade artist Roland Pöntinen.

En unikt vacker upplevelse som inte går att sätta ord på. Varmt välkommen att uppleva det på nytt den 23 mars hos oss.

Vad är Earth Hour?
Earth Hour är en internationell kampanj som uppmanar hushåll och företag att under en timme i första hand släcka belysning och om så önskas även stänga av icke-nödvändiga elektriska apparater för att uppmärksamma klimatfrågan. Kampanjen sker årligen under den sista lördagen i mars eller veckan innan om påsken infaller sista helgen. Earth Hour pågår alltid mellan de satta klockslagen lokal tid, d.v.s. när Earth Hour är slut i Sverige börjar timmen i Storbritannien eftersom de två länderna skiljer sig åt med en timme. Earth Hour är en visuell signal till makthavare om att ta klimatfrågan på allvar. Kampanjen drivs av Världsnaturfonden och varje år deltar hundratals miljoner människor världen över i Earth Hour, som är världens största miljömanifestation.

Vill du också agera för planeten, klimatet och den biologiska mångfalden? Köp din biljett till kvällens konsert, stäng av alla dina elapparater i hemmet och passa på att njuta av klassisk musik när den är som bäst, under den timme då större delen av världen släcks ner.

Detaljer

Datum:
23 mars
Tid:
20:00-21:30
Kostnad:
220kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://tix.se/sv/ytterjarna/buyingflow/tickets/17106/77966/

Plats

Kulturhuset i Ytterjärna
Kulturcentrum Järna
Järna, 153 91 Sverige
+ Google Map
Telefon
08-554 302 01
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Kulturhuset i Ytterjärna
Telefon
08-554 302 01
E-post
peter@kulturhuset.nu
Visa Arrangör-webbplats