Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Konsert: Långbacka/Bådagård

15 oktober kl. 16:00-17:00

100SEK
Affisch Långbacka/Bådagård

LÅNGBACKA/BÅDAGÅRD ”Every little whisper tour”
De har hyllats för sin förmåga att trollbinda publiken med sina tätt sammanflätade röster. 2022 åker Långbacka/Bådagård på turnén ”Every little whisper tour”, där de äntligen får spela all sin nya musik live.
En konsert med färgstarka och unika duon Långbacka/Bådagård är som att träda in i ett alldeles särskilt musikaliskt universum där genregränser utmanas och tradition möter progression! Deras musik har beskrivits som ”filmiskt”, ”soundtracket till en saga” och ”som om Regina Spector hade flyttat till de skandinaviska bergen och lärt sig spela fiol”. Pop med folk-själ! Eller folk med pop-själ. Det beror på vem som lyssnar…
Maja Långbacka och Matilda Bådagård har turnerat tillsammans i hela Norden. Namnet på Every little whisper tour kommer från duons andra album ”Every Little whisper turns into a roar” (2020) där de samarbetar med spännande gäster som jazztrombonisten Karin Hammar, cirkuskompositören Looptok och finske stråkharpspelaren Pekko Käppi. I april 2021 släppte de sitt tredje; soundtracket till filmen GLACIÄR som bygger på Camilla Läckbergs böcker. Live går de från nedskalade, minimalistiska arrangemang på bara två fioler, till stora filmiska ljudlandskap med liveelektronik, loopar och puls.

1 tim 00 min.

Köp biljetter här: Långbacka/Bådagård

 

Biografens kassa öppnar 45 min innan föreställningarna och stänger 5 minuter efter föreställningens början.

OBS ! Trosa Bio är en kontantlös biograf som tar kort och Swish!

Detaljer

Datum:
15 oktober
Tid:
16:00-17:00
Kostnad:
100SEK
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://www.scenkonstsormland.se/musik/konserter-2022/langbackabadagard/?date=638014464000000000

Plats

Skärborgarnas hus
Smäckbrogatan 25
Trosa, 619 34
+ Google Map