Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Ladies MTB Camp 19-21 maj

19 maj kl. 17:00-21 maj kl. 16:00

3695kr

För dig som är tjej och vill utveckla förmågan att cykla mtb på stig, led och terräng. Du kan vara allt från nybörjare till tävlingscyklist, här finns något för alla. Vi tränar i nivåanpassade grupper, ledda av certifierade, positiva, erfarna guider/coacher.

För femte året i rad laddar vi upp för We Ride Ladies camp. Det är med stor glädje vi nu kan erbjuda dubbla möjligheter tidigt på säsongen. Vi har skapat två tillfällen för att möta efterfrågan från föregående säsonger. Du får träna och umgås i en fantastisk inspirerande miljö tillsammans med andra likasinnade.

Fokus: glädje – kompetens – trygghet

De flesta cyklister vill bli bättre, oavsett nivå! För att bli en bättre cyklist finns inget bättre än att få kompetent instruktion, prova på och bli positivt coachad.Kanske är du rädd för något eller tror du ska ramla och slå dig så fort det blir stökigt i terrängen. Du kanske vill ta dig till nästa nivå, lära dig om spårval, att droppa & hoppa eller ”bara” bli bättre och snabbare.
Vi stressar inte, vi hjälper dig med råd om inställningar och utrustning, tränar färdigheter, utvecklas och har roligt i ett unikt välbeprövat koncept.
Vi övar den grundläggande tekniken för olika moment oavsett nivå. Vi tränar momenten isolerat, ger nycklar till att cykla tryggt, säkert och med glädje i skogen.
Målet är att bli inspirerad, ha roligt, och på ett säkert sätt manövrera över sten, stock och kanske en och annan step-up.
Ladies MTB Camp ger dig självförtroendet och modet utmana dig själv på din personliga nivå.

Vi fokuserar på glädje – vår pedagogik tar dig dit.

Vad händer under helgen?
-Träna färdigheter vid fasta moment
-Stig & terrängcykling
-Workshops: Rengöring & cykelvård
-God och hälsosam mat
-Mingel och skönt häng med likasinnade

Om cyklingen
Vi kan hjälpa dig förbi dina hinder, vidare och till en nivå du inte trodde möjligt, dock och alltid, bara när och om du själv vill. Alla moment är nivåanpassade, som med alla fysiska aktiviteter hjälper det om konditionen är skaplig. Vi anpassar cyklingen i terrängen efter gruppens nivå.

Om ledarna
Våra ledare har lång och gedigen erfarenhet av cykling, stigcykling enskilt och i grupp. Flera är ledare inom Friluftsfrämjandet, några har tävlat på elitnivå och alla har genomfört olika cykellopp, som Lida Loop, Cykelvasan, Fjällturen m.fl. Ledarna är bland annat utbildade av Friluftsfrämjandets MTB sektion. Alla har självklart även utbildning i första hjälpen, HLR och luftvägsstopp L-ABCDE.
På plats kommer det även finnas personal som hjälper till med inställningar, lättare mek och självklart fixar vi punkan om oturen är framme.
Välkommen till en underbar helg med ett fullmatat program där vi fokuserar på cykling i en naturlig och vacker feeling good miljö

Priset inkluderar mat och lägret.

Maten som ingår
Fredag: Middag
Lördag: Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag
Söndag: Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål

Tider:
Ladies Camp maj: fredag 19 maj kl.17 och avslutas söndagen den 21 maj kl. 16

Plats: Åda Golf & Country Club, Trosa
Boende Åda Golf & Country Club bokas: hotell@adagolf.se

Det finns några ställplatser, boka din plats i god tid.
Vi förbehåller oss rätten att ändra i schemat.

Detaljer

Start:
19 maj kl. 17:00
Slutar:
21 maj kl. 16:00
Kostnad:
3695kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://www.weridemtb.se/ladies-mtb-camp/

Arrangör

We Ride MTB
Telefon:
0733 65 11 68
E-post:
veronica@weridemtb.se
Visa Arrangör-webbplats