Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ladies MTB CAMP

10 juni kl. 00:17-12 juni kl. 16:00

För dig som är tjej och vill utveckla förmågan att cykla mtb på stig, led och terräng. Du kan vara allt från nybörjare till tävlingscyklist, här finns något för alla. Vi tränar i nivåanpassade grupper, ledda av certifierade, positiva, erfarna guider/coacher.

För fjärde gången laddar vi upp för We Ride Ladies camp. Det är med stor glädje vi nu kan erbjuda dubbla möjligheter tidigt på säsongen. Vi har skapat två tillfällen för att möta efterfrågan från föregående säsonger. Du får träna och umgås i en fantastisk inspirerande miljö tillsammans med andra likasinnade.

Fokus: glädje – kompetens – trygghet!

De flesta cyklister vill bli bättre, oavsett nivå! För att bli en bättre cyklist finns inget bättre än att få kompetent instruktion, prova på och bli positivt coachad.Kanske är du rädd för något eller tror du ska ramla och slå dig så fort det blir stökigt i terrängen. Du kanske vill ta dig till nästa nivå, lära dig om spårval, att droppa & hoppa eller ”bara” bli bättre och snabbare.
Vi stressar inte, vi hjälper dig med råd om inställningar och utrustning, tränar färdigheter, utvecklas och har roligt i ett unikt välbeprövat koncept.
Vi övar den grundläggande tekniken för olika moment oavsett nivå. Vi tränar momenten isolerat, ger nycklar till att cykla tryggt, säkert och med glädje i skogen.
Målet är att bli inspirerad, ha roligt, och på ett säkert sätt manövrera över sten, stock och kanske en och annan step-up.
Ladies MTB Camp ger dig självförtroendet och modet utmana dig själv på din personliga nivå.
Vi fokuserar på glädje – vår pedagogik tar dig dit.

Vad händer under helgen?
Träna färdigheter vid fasta moment
Stig & terrängcykling
Workshops: Rengöring & cykelvård & Laga punka.
God och hälsosam mat
Mingel och skönt häng med likasinnade

Detaljer

Börjar:
10 juni kl. 00:17
Slutar:
12 juni kl. 16:00
Webbplats:
https://www.weridemtb.se/ladies-mtb-camp/

Arrangör

We Ride MTB
Telefon:
0733 65 11 68
E-post:
veronica@weridemtb.se
View Arrangör Website