Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Live på Trosa bio: Quilty – Out on the Ocean

4 november kl. 19:00-21:00

Affisch Quilty

Quilty bildades 1993 och de följande 10 åren har gruppen genomfört ett stort antal konserter framför allt i Sverige, men också i Tyskland och Norge. Vid sidan om sitt ordinarie turnérande har Quilty också hållit i otaliga workshops och skapat samarbetsprojekt med körer och symfoniorkestrar. Ringarna på vattnet syns än idag, och många är de unga musiker runt om i landet som fått sina allra första musikaliska inspirations-kickar genom Quilty.
2018 firade Quilty 25-års jubileum med en omfattande turné i Sverige och Tyskland. Premiären på fullsatta Dieselverkstaden i Stockholm direktsändes av Sveriges Radio P2 Live med Tina Ahlin som programvärd.
2020 blev Quilty nominerad till Årets Band i samband med Folk & Världsmusik galan.
För närvarande turnérar Quilty med sitt aktuella tema-program Out on the Ocean – ett konsertprogram av irländska och skottska folkvisor med Atlanten som fond. Quilty har sin egen interpretation av den irländska folkmusiken och med sitt individuella sound har bandet hänfört sin publik i snart 30 år och idag räknas Quilty som en av de bästa banden på den Irländska folkmusikscenen i Norden.

2 tim 00 min.

 

Biografens kassa öppnar 45 min innan föreställningarna och stänger 5 minuter efter föreställningens början.

OBS ! Trosa Bio är en kontantlös biograf som tar kort och Swish!

Detaljer

Datum:
4 november
Tid:
19:00-21:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://trosabio.se/bioprogrammet/

Plats

Skärborgarnas hus
Smäckbrogatan 25
Trosa, 619 34
+ Google Map