Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mountainbike kurs A

15 april kl. 11:00-15:00

Evenemangs-serie Evenemangs-serie (Se allt)
1490kr

Det här är kursen för dig som vill komma igång på riktigt med MTB cykling. Under en dag lär du dig grunderna för att ha roligt och cykla säkert i naturen på stig och led.

Grundkursen vänder sig till dig som:

Redan kan cykla men vill lära dig på riktigt eller känner sig osäker. Kursen passar även dig som kommit igång lite grann, har cyklat tidigare men är ringrostig.

Nivå:

För denna kurs behöver du inga förkunskaper i MTB, vi går igenom allt från början. Fokus på balans och cykel i enklare terräng, du har alltid båda hjulen kvar på marken. Det blir tryggt, säkert och roligt!

Moment:

Teori och praktik, bl.a. genomgång av cykel och utrustning. Du lär dig bland annat, var och hur du kan använda de viktiga bromsarna. Hur man svänger säkert men effektivt, samt hur du bör positionera dig på cykeln i olika sammanhang, mm.

Målsättning:

Du får de nycklar för att ha kul och cykla säkert i terräng, både uppför, nedför och längs tekniska skogsstigar. Med ditt nyvunna självförtroende känner du dig inspirerad att fortsätta din egen träning och utveckling. Du kommer att få tips på moment du själv kan fortsätta öva på.

Detaljer

Datum:
15 april
Tid:
11:00-15:00
Serie:
Kostnad:
1490kr
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://weridemtb.rezdy.com/480420/grundkurs-mountainbike-niv-a

Plats

Trosa
Sverige + Google Map

Arrangör

We Ride MTB
Telefon:
0733 65 11 68
E-post:
veronica@weridemtb.se
Visa Arrangör-webbplats