Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sjösäkerhetsdagen

18 maj kl. 10:00-17:00

Trosa Båtklubb arrangerar för tredje året i rad, en dag för information och uppvisning av olika enheter från räddningsverksamhet och frivilliga organisationer i regionen.

Ett femtontal olika verksamheter är idag bokade och fler kommer meddela närmare inför dagen. RS Södertälje, Sjöfartsverket, Lotsen, Ambulansen, Polisen, Räddningstjänsten Trosa, Räddningstjänsten Nyköping, SAR-Helikoptern Norrtälje, Hemvärnet, Civilförsvaret, FRG-Gruppen, Lottakåren, Sjövärnskåren med flera.

Flera uppvisningar kommer ske under dagen där t.ex. SAR-helikoptern visar hur de vinschar ner en ytbärgare till ett fartyg och sen hämtar upp en av fartygets ”skadade” besättningsmän och transporterar iväg hen. Räddningstjänsten visar upp vad de gör vid en trafikolycka och brand i olja med mera. Vi disponerar ett stort områden i hamnen, ån och på land som kommer fyllas av olika verksamheter som berättar och visar vad de bidrar till inom säkerhet, räddning och samhällsskydd.

Trosa Båtklubb Ungdom informerar och visar upp de olika verksamheterna som klubben har; jollesegling, kanot och wakeboard bland annat.

Välkomna
Trosa Båtklubb Ungdom

Details

Date:
18 maj
Time:
10:00-17:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
Website:
htpptrosa batklub

Venue

Trosa hamn
Uddbergagatan
Trosa,
+ Google Map

Organizer

Trosa Båtklubb
Email
ungdom@trosabatklubb.se
View Organizer Website