Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Smartphone-föreläsning och handledning

19 februari kl. 10:00-12:00

Gratis
Blå affisch med bilder och information om kurs

Hur gör jag textstorleken större på min smartphone? Varför frågar alla hemsidor “vill du tillåta cookies”? Hur laddar jag ned ljudböcker? Vad innebär det att betala med Klarna? Hur planerar jag min resväg och köper biljetter för kollektivtrafiken?

Har du funderingar kring din smartphone? Vill du, eller någon du känner, lära dig mer om den digitaliserade världen? Kanske för att underlätta din vardag eller öka din förståelse för de digitala verktyg och plattformar som är en integrerad del av vår moderna livsstil? Gymnasieeleverna från Generation Connect/ProCivitas gymnasium hjälper dig gärna! Välkommen till en gratis grundläggande föreläsning och personlig vägledning om smartphone-funktioner och användning.

Vi träffas måndagen den 19 februari kl 10-12 på Trosa stadsbibliotek. Generation Connect föreläser och det finns tid att ställa frågor, få handledning och utbyta erfarenheter. Vi bjuder på fika!

Obs: Föranmälan krävs. Anmäl dig här eller kontakta biblioteket så hjälper vi dig. Hos oss kan du även få ett informationsblad med mer information om innehållet i föreläsningen och kontaktuppgifter till arrangörerna.

Detaljer

Datum:
19 februari
Tid:
10:00-12:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://bibliotek.trosa.se/evenemang#/events/70b04cf9-eb63-4d61-9eec-adbc57a1fcc9

Plats

Trosa stadsbibliotek
Östra Långgatan 28
Trosa, Sverige
+ Google Map
Telefon
0156-522 35
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Generation Connect
Telefon
070-493 58 25
E-post
clfa.pcs@procivitas.se