Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Trädgårdskonserter på Fina Fisken

29 juli kl. 17:00-30 juli kl. 02:00

595kr
Affisch trädgårdskonsert fina fisken

I år slår vi på stora trumman och arrangerar två konserter samma kväll. Vi är ärade och supertaggade att få välkomna Linnea Henriksson och Danny Saucedo! Efter konserterna blir dans och fest med DJ från scenen in i natten. Denna kväll vill ni inte missa!

Biljetter: https://shop.finafisken.se/se/shop

Vi minns hur trädgården kokade under förra årets sommarkonsert när Timbuktu & DAMN! ägde scenen på hamnplan. Vi minns också den overkliga feststämningen som fyllde Trosa när vår DJ förvandlade publikhavet till dansgolv och vi dansade oss svettiga in i natten.

Inte trodde vi då att denna lördag sista helgen i juli någonsin skulle kunna bli fetare. Men nu kan vi stolt presentera årets artist-ER!

Linnea Henriksson inleder kvällen och kliver på scenen runt kl. 21:00. Linnea är en av Sveriges bästa liveartister och skapar kemi med publiken vart hon än spelare. Vi ser otroligt mycket framemot att hon ska komma till oss och bjuda på show!

Efter Linnea gör vi oss redo för Danny Saucedo. Att Danny kommer till Trosa och till oss på Fina Fisken gör att vi måste nypa oss i armen. Danny har under sin långa karriär befäst sig som en av våra mest folkkära artister. Missa inte denna chans att få se hans scenkonst i den intimaste av inramningar!

Denna kväll behöver man en biljett för att komma till oss och det finns två olika typer av biljetter. Entrébiljett som ger tillträde till konsertområdet eller biljett med middagspaket. I biljetten med middagspaket ingår även tillträde till trädgården på Fina Fisken. Konsertområdet och Fina Fisken öppnar kl. 17:00.

Köp er biljett och säkra upp er plats redan nu eller varför inte ge bort det som present till någon som gillar att dansa. Biljetten skickas elektroniskt i PDF och kan skrivas ut och ges bort (den är ej knuten till personen som bokat).

Denna kväll måste man vara över 18 år för att gästa oss.

Entrébiljett – 595 kr per person

Middagspaket – 1495 kr per person

Biljetter: https://shop.finafisken.se/se/shop

(OBS! Två olika sittningar till middagen 17:00 eller 21:00)

Detaljer

Start:
29 juli kl. 17:00
Slutar:
30 juli kl. 02:00
Kostnad:
595kr
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
Webbplats:
finafisken.se

Plats

Fina Fisken
Fiskaragatan 9
Trosa, Sverige 619 30 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0156-138 47
Visa Plats-webbplats