Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Träningsdag på Stensunds folkhögskola

18 maj kl. 10:00-16:00

I maj 2024 har du möjlighet att delta i en träningsdag på Stensunds folkhögskola. Deltagarna på vår hälsocoachutbildning och våra hälsoinspiratörer kommer att genomföra en dag med massor med inspirerande träningspass som passar alla nivåer. Det kommer även att finnas möjlighet att få klassisk svensk massage till reducerat pris genom vår massageklinik på skolan. Det kommer även att finnas ett café som hälsocoacherna och hälsoinspiratörerna håller i.

Allt är fortfarande i planeringsstadiet men vi kan ändå garantera att du kommer att få en fantastisk och inspirerande dag under ledning av våra ambitiösa och kunniga deltagare.

Vi återkommer med ett detaljerat program, kostnad för dagen, träningspassens utformning och bokningslista för massagebehandlingar med mera. Vill ha ett mail om när programmet är satt och hur du kan anmäla dig så fyller du bara i din mailadress via formuläret på länken nedan. Då kommer du få ett mail med all information om kostnader, program och hur du anmäler dig i god tid innan den 18 maj.

Välkommen med din intresseanmälan

Detaljer

Datum:
18 maj
Tid:
10:00-16:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://stensund.se/traningsdag-med-halsocoacherna-och-halsoinspiratorerna/

Plats

Stensunds Folkhögskola
Stensunds Folkhögskola
Trosa, Södermanland 61991 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Stensunds folkhögskola
Telefon
0156-53200
E-post
stensund@stensund.se
Visa Arrangör-webbplats