Loading Map....

Outdoor

10 February 2019 kl. Hela dagen/mer i texten

Plats: Bergs Gård


Outdoor Weekend på Bergs Gård

OUTDOOR WEEKEND – ett familjeäventyr i naturen 9-10 feb.

På Bergs Gård kan du njuta av naturen under en härlig vinterhelg. Beroende på väder finns olika aktiviter att utföra:
Vid barmark är ni välkomna att cykla MTB på skogens leder och på farmors flow-trail. Har du inte egen cykel har vi cyklar ni kan hyra.
Vid snö passar det fint att åka längdskidor på gårdens åkrar och pulka i backarna. Vandra på skogens leder oavsett väder.

På gården kan ni hänga vid grillen, leka vid våra lekplatser och titta på gårdens djur.
Gårdens café och gårdsbutik kommer att hålla öppet fre-sön kl 11-16.
I caféet serverar vi bla värmande soppa och semla till fikat. Korv och bröd finns att köpa i caféet för att lägga på grillen utanför.

Bergs Gårds MTB-arena erbjuder 20 km stigcykling i skogen och en 1,7 km lång anlagd flow-trail. I direkt anslutning till Bergs Gård börjar många mil av XC-cykling på grusvägar och någon stump asfalt här och där. Vi har fina MTB-cyklar att hyra ut i olika storlekar.

”Grymt anlagt, väldigt väl skyltat och finfina tekniska spår! Helt klart värt ett besök!”, Eszter Simone.

” Kanonfina spår. Bra preparerat dock utan att ge känsla av motionsspår, kort och gott fina cykelspår!”, Tomas Lejergård.

Lediga boenden under helgen är:
Storstugan 10+2 bäddar hela helgen
Lillstugan ledig fre-lör
Info om våra hus finns här: Boendet på Bergs Gård

Måltider lör-sön

Bor ni på gården kan ni beställa frukostkorg och middag från gårdens kök som vi levererar till ert boende. I gårdens café som har öppet lör-sön 11-16 serverar vi hemlagad lunch och hembakt fika, samt att vi säljer korv som ni grillar själva ute på gårdsgrillen. I gårdsbutiken hittar du nötkött från gårdens gräsbetande djur, lamm från Sävö, Äppelmust från Sörmlands musteri och andra sörmländska produkter.