Information från Trosa kommun

Från januari 2018 kommer Trosa turistcenter och Serviceenheten på Trosa kommun att fördjupa sitt samarbete. Detta innebär att turistcentret flyttar till kommunhusets reception på Västra Långgatan 4 under perioden januari-april och september-december. Öppettiderna utökas från 3 dagar/vecka till 5 dagar/vecka, mån-fre kl 8-17.
Under maj-augusti har turistcentret öppet som vanligt i Rådstugan på Östra Långgatan 28. Maj tis-fre 9-17, lör 10-14 och juni-augusti vardagar 9-18 och helger 10-14.

På den nya platsen kommer turistcentret inte att ha någon kassa. Vill du köpa biobiljetter vänder du dig till Trosa bokhandel eller www.trosabio.info. Och biljetter till Trosabussen tillhandahåller Coop, ICA Trossen och ICA i Vagnhärad samt på https://kopbiljett.resrobot.se eller via www.movingo.se.

Som alltid hittar du information om Trosa på www.trosa.com. I kalendern hittar du aktuell information om allt som är på gång i Trosa. Du kan också följa oss på Facebook och Instagram, sök på VisitTrosa.

Vi anpassar oss självklart till våra besökares behov och efterfrågningar och är beredda att göra ytterligare justeringar om det önskas.
Varmt välkommen att höra av dig till oss på 0156-522 22 eller info@trosa.com eller så kan du från och med 8 januari 2018 besöka oss på Västra Långgatan 4.

Hälsar
Trosa turistcenter & Serviceenheten

ANNONSER: