Intervju med vår lilla turistbyrå

Hej!

Vi ser att du uppdaterat ditt utseende, hur kommer det sig?

– Ja det stämmer, jag kände mig lite sliten och hade fått en vattenskada på huvudet så det var dags för en makeover. Det är ju inte klokt vad man ser alla skavanker och damm nu när solen lyser starkt igen. Man vill ju känna sig lite vårfräsch!

Grönmålad byrå
Foto: Malin Karlsson/Trosa turistcenter

Vilka är dina tips inför sportlovet?

Nu när det är så mycket snö och kallt är det förstås härligt att ta med pulkan till någon backe eller snöra på sig skridskor eller långfärdsskidor. Här finns aktuell information om skidspår. För livsnjutaren kanske en varm choklad i solen på något av våra caféer kan passa? Det verkar härligt tycker jag, att sitta med ansiktet mot solen lutad mot en vindstilla vägg. Det påminner mig faktiskt om sommaren och platsen där jag brukar hålla till sommartid.

När får vi träffa dig igen?

Jag kommer finnas på torget utanför Rådstugan från maj-augusti, då får ni träffa mig IRL (in real life). Jag längtar massor!! Kanske dyker jag upp med fler tips här på sociala medier redan innan dess, vi får se 🙂

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela i e-post

Läs fler tips: