Lokalt presentkort

Har du också önskat att du fick ge bort en present där mottagaren själv får välja, men som går att nyttja lokalt? Grattis, vi har löst det åt er. Låt oss presentera Trosas nya presentkort!

Presentkortet med 100% fokus på det lokala utbudet är nu möjligt att köpa av både företag och privatpersoner.

– Syftet med kortet är att vi vill att pengarna som läggs på t ex anställdas julklappar gynnar lokala företag. Lokala företag gynnar lokala företag helt enkelt, berättar Erica Fjellstedt, projektledare NYSAM Trosa.

Idén är inte helt ny, eller?

Nej redan förra året gjorde Nätverket Trosa året om en liknande grej. Det här blir bättre, och mindre administration för företagen. Att det blev just den här lösningen var för att vi fick kontakt med NYSAM som har en likadan lösning i Nyköping sedan flera år. Det har fungerat väldigt bra där, säger Erica.

Hur gör man då om man som privatperson vill köpa ett presentkort till någon?

Kortet finns att hämta hos Team Sportia i Trosa och Hulo i Vagnhärad. När du hämtat swishar du önskat belopp (minst 200kr) till 123 066 9762. Sedan tar du en bild på baksidan av presentkortet och bifogar ett kvitto på betalningen och skicka det till 070-694 52 22 (eller erica@fjellstedts.se, både telefon och mejl går till Erica Fjellstedt, projektledare NYSAM Trosa). När kortet är laddat får du återkoppling/kvittens. Då är det redo att ges bort.

Logga för presentkort Trosa - Vagnhärad och Västerljung
NÅGRA TIPS PÅ TILLFÄLLEN DÅ PRESENTKORTET KAN BLI UPPSKATTAT:
  • Lägg det i ett påskägg
  • Ge det till den som tar studenten som kan använda det till kläder, skor, mat eller körlektioner
  • Som sommarpresent till förskolepersonal och lärare
  • Till tränaren i ditt/dina barns idrottsförening
  • En perfekt födelsedagspresent

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela i e-post

Läs fler tips: