Möteslokaler

Trosa kvarn

Trosa kvarn

Trosa kvarn ligger omgiven av lummig grönska och forsande vatten. De ljusa och rymliga lokalerna lämpar sig lika bra för fest och musikuppträdande som för föreläsningar och utställningar.
Läs mer här!

Skärborgarnas hus

Skärborgarnas hus

Skärborgarnas hus är en lokal som lämpar sig för stora möten eller tillställningar. Förutom den stora A-salen så finns B-salen samt tillgång till två mindre grupprum. A-salen kan rymma upp till 450 personer (stående) eller 130 personer (sittande). B-salen rymmer 30 personer (sittande). Det finns scen, projektor och bioljudsanläggning (hyrs separat). 
Läs mer här!

Hedebyskolans mat- och samlingssal

Hedebyskolans mat- och samlingssal

I Hedebyskolan i Vagnhärad  ligger vår nyaste samlingslokal. Lokalen rymmer totalt 250 personer och kan användas för såväl sammanträden och seminarier som för konserter och andra scenframträdanden.
Läs mer här!

Tomtaklintskolans aula

Tomtaklintskolans aula

En attraktiv och rymlig lokal som lämpar sig bra för teater, film, konserter och föreläsningar. Biosittning för 180 personer är möjlig. Aulans scen är c:a 60 kvadratmeter stor. Lokalen är utrustad med enklare ljud-och ljussystem samt en projektor. Två loger och och dusch/toalett finns även att tillgå.
Läs mer här!

Rådstugan

Rådstugan

Möteslokalen i rådstugan går att hyra för mindre möten. Kontakta Trosa turistcenter tel 0156-522 22 eller info@trosa.com

ANNONSER: