Bästa skjutsen – Trosabussen!

Trosabussen tar dig snabbt och enkelt mellan Trosa och Liljeholmen (klicka för att öppna karta) i Stockholm.

Trosabussen startade 3 maj 2010 och blev snabbt ett populärt sätt att snabbt och bekvämt färdas mellan Trosa och Stockholm. Restiden är 55 minuter och man reser bekvämt i turistbussar med gratis wifi och erfarna duktiga chaufförer. Bilköerna passeras snabbt och smidigt i kollektivkörfält samtidigt som man kan jobba, läsa eller bara njuta av att slippa trängas i bilköerna. Trosabussen kan man lita på och med 14 avgångar i varje riktning (30 minuters trafik i rusning) är det nära till Stockholm.

Varmt välkommen!

Inköpsställen:
Trosa: ICA Kvantum Trossen och Coop
Vagnhärad: ICA
Liljeholmen: Coop
Online: Resrobot

Betalning på buss: Biljetter finns till försäljning på bussen med kort, men vi är tacksamma om ni köper innan resan så att påstigningen underlättas. Observera att biljetter till röda avgångar endast kan köpas på våra fasta försäljningsställen, ej ombord på bussen.

Priser: Enkel biljett 150 kr, röd avgång 100 kr, 10-resors kort 1020 kr. Två barn upp till 12 år åker gratis i vuxens sällskap.

Helgtrafik – körs som lördag:
Nyårsafton, påskafton, pingstafton, midsommarafton och julafton.

Körs som söndag:
Juldagen, annandagen, nyårsdagen, trettondagen, långfredagen, påskdagen, annandag påsk, 1 maj, Kristi Himmelfärdsdagen, Nationaldagen, Midsommardagen och Alla Helgons dag. Skärtorsdagen, trettondagsafton körs som vardag.

Klicka på tidtabellen för att se den större.

Mot bakgrund av den utvecklade spridningen av covid-19 i världen följer Åkerbergs Trafik utvecklingen nationellt och lokalt med inriktning utifrån Folkhälsomyndighetens riskbedömning och rekommendationer.

ANNONSER:

X