Röster om Trosa

Bli inspirerad av Röster om Trosa. Dessa stolta ambassadörer delar med sig av sina topp tre smultronställen i Trosa kommun. 

Nina Sundbom
Vagnhärad

1Trosaån. Att fiska med barnen i Trosaån på vårkanten, både i Vagnhärad och Trosa, är ju bara helt underbart. En termos med kaffe på en bänk, vårsol och glada barn som fiskar.

2Jag älskar ju närheten till havet och en favoritplats har blivit Stensund. Makalös vacker natur, oavsett årstid.

3En mysig butik som man lätt missar är Systrarna Ute & Inne i Stationshuset i Vagnhärad. Här finns både nytt och gammalt, kläder och inredning. Även systrarna som driver butiken är helt underbara. Väl värt en omväg! 

Jessica Piri
Trosa

1Alla otroliga restauranger vi nu har i Trosa!

2Hamnen! På sommaren är stämningen fantastisk nere i hamnen, fullt ös i form av festsugna turister, båtar osv. På vintern infinner sig lugnet och hamnen förvandlas till en mer mysig plats.

3Promenera i Trosa och beundra alla fina byggnader, den mysiga ån och njuta av lugnet. Speciellt juletid då Trosa är magiskt!

Adam Sinnerström
Trosa

1Bästa kaffet dricker jag på Café Tarte Tatin. Väldigt mysigt ställe! Jag har aldrig varit i Frankrike men är det så där det är på den franska landsbygden vill jag åka dit!

2Jag gillar att att vara ute i naturen och promenera, springa eller ta med stormköket och göra lunch. Vid Furholmen finns det verkligen fin natur att göra allt detta.

3Åda Golf & Country Club! Det är lyxigt att ha en så fin golfbana på cykelavstånd hemifrån.

Malin Eriksson
Vagnhärad

1Stensunds Folkhögskola, promenaden vid vattnet!

2Träningspass på Safiren,  (grupp-pass eller simning) avslutar med bastu. Alltid så trevlig stämning där!

3Sommarkvällar på ”Badberget”, älskar att sitta där på bryggan!

Föregående bild
Nästa bild

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela i e-post

Läs fler tips: