Sevärdheter i Trosa från ovan

I de här 360-bilderna kan du se Trosa och dess sevärdheter från ovan. Klicka på informationssymbolerna för att få veta mer om vad du kan se och göra i skärgårdsstaden. Oavsett om du är besökare eller boende i Trosa så tror vi att du kommer hitta något kul på den här kartan.

I kommunen finns en mängd saker att göra. Kanske har du redan upptäckt stora delar av staden, men har du gjort det från ovan?

Hela Trosa är en sevärdhet och nu kan du upptäcka den från ett nytt perspektiv.

Se Trosa från broarna

Det finns gott om broar i Trosa eftersom ån skär genom hela staden. Villabron, Torgbron, Bryggarebron och Smäckbron är de som ligger närmast de centrala delarna. Tillsammans med slutet på hamnpiren, Smörbyttan, utgör de fokuspunkterna i de här 360-bilderna.

Från dessa platser kan du kika ner på gator, torg och hus. Kanske ser du något du inte sett tidigare?

Drönarvy över Trosa hamninlopp
Drönarvy över Trosa

Sevärdheterna i och utanför Trosa centrum

Utsikten som stadens fåglar upplever varje dag är verkligen praktfull.

Låter du bilden snurra ett helt varv kan du se både skärgård, Tureholms slott, Vitalisskogen där skidbacken ligger, Långnäs och Trosa GK´s golfbana. Det är nästan så att du ser hela vägen till Vagnhärad.

Vill du besöka de centrala delarna IRL (in real life/i verkliga livet) rekommenderar vi att du spanar in vår audioguide HÄR eller hämta Kulturstråket (broschyr) på turistcentret.

Fyll på din bucketlist

Klicka på knappen som tar dig till bilderna från ovan och låt dig inspireras. Än är det några månader kvar tills vi får se Trosa i sådan grönska igen och under tiden hinner du skriva en bucketlist över saker som du vill se och göra i sommar. Vad hamnar på din?

Vi hoppas att de här bilderna med sevärdheter i Trosa från ovan ger dig några nya idéer!

Så här gör du

Du kan uppleva detta i virtual reality, VR.

Med hjälp av VR-glasögon och din mobiltelefon kan du se platserna i 3D. Du styr upplevelsen genom att vrida på huvudet. Då får du en överblick och kan se området du besöker i fågelperspektiv.

Jordglob med 360-vy över Trosa
Bildlänk till 360-flygbilder

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela i e-post

Läs fler tips: