Gästhamn

Trosa gästhamn –

I Trosa Gästhamn erbjuder vi service för att din vistelse i vår hamn och vår stad ska bli så bra som möjligt. Vi erbjuder våra gäster fullständig service med bland annat generösa öppettider i vårat bemannade hamnkontor under högsäsong och i vårat servicehus finns duschar, toaletter, bastu, och tvättstuga samt diskrum. Vi har även installerat en ny sjömack där det går bra att tanka både 95 oktan och diesel dynget runt! Här erbjuder vi även ett stort sortiment av reservdelar och båtartiklar som kan komma till att bli behjälpliga om båten eller husbilen skulle krångla. Vi har idag 19st ställplatser för husbilar och 140st båtplatser längst med piren och inne i hamnbassängen.

Vi erbjuder massor aktiviteter genom vårat upplevelseföretag Apelago som också ligger beläget i hamnen där man kan hyra kajkar eller stand up paddle boards för en spännande dag på havet. För barnen så finns en närliggande lekpark och beachvollybollplan i anslutning till stora gräsytor.

Missa inte heller restaurang Kölsvinet som ligger belägen mitt i hjärtat av hamnen. På Kölsvinet vill vi att turister & lokalbefolkning ska kunna mötas i en atmosfär som passar alla. Här serveras serveras bland annat pizzor, sallader, smörgåsar, och självklar serveras fika under hela dagen med ett stort utbud av bullar och andra sötsaker! Och vill man ha något ännu sötare har vi självklart ett stort utbud av glass i vår glasskiosk.

Bokning:

Några av hamnens båtplatser går att boka. Detta görs via Dosckspot (www.dockspot.com).

Husbilsplatser går ej att boka.

För priser och mer information besök www.trosanyagasthamn.se eller ring 0156 – 50 52 00.

trosanyagasthamn.se | 0156-50 52 00
Uddbergagatan 2, 619 30 Trosa

Sjösättningsramper:
Ramp öster om ABC-bryggorna. Används flitigt. Lat: 58.891433  Long: 17.559167
Den har en stålramp och är 3,40 meter bred och det finns trailerparkering i anslutning.

Ramp finns vid Östra Hamnplan. Lat: 58.893091  Long: 17.551582
Den är i betong och är 3,10 meter bred. Ingen parkering i närheten.

Det är gratis och ingen behöver kontaktas för att använda ramperna.

Sjöräddningen i Trosa
Jourtelefon 070-580 81 23
Sjöräddningssällskapet ssrs.se

ANNONSER:

X