Varv

Behöver du hjälp med båten? Här har vi listat alla varv i Trosa!

Trosa Marin
Vi är ett varv och en marina med full service, beläget på Västra Hamnplan i Trosa. Trosa Marin har en välutrustad auktoriserad serviceverkstad med kunnig personal. Där tar vi hand om din båt och motor för reparation, underhåll, service och vinterförvaring.
En viktig del av verksamheten på Trosa Marin är vinterförvaring av båtar och motorer. Vi erbjuder dig ett skräddarsytt alternativ som passar dina behov. Har du gott om tid och gillar att fixa själv så kanske vårt åtagande begränsas till upptagning och transport till egen uppläggningsplats. Har du mycket annat att hinna med under vår och höst kan vi naturligtvis erbjuda dig en tjänst som innebär att dina bekymmer minimeras. På hösten när du känner att det är dags att ta upp båten lämnar du helt enkelt in den till oss, vi tar upp den, högtryckstvättar botten och konserverar motorn. Vinterförvaringen, utomhus eller under tak, anpassas efter överenskommelse med dig. På våren är det bara att hämta ut båten som är fixad och klar, allt enligt vad vi kommit överens om.
trosamarin.se | 0156-120 55
Västra Långgatan 1A, 619 35 Trosa

Baltic Varv AB‎
Det ska vara enkelt att äga en båt, att puttra ut och njuta av sjölivet. Då gäller det att allt funkar ombord. Det är där vi kommer in i bilden. Vi är ett fullservicevarv som tar hand om allt mellan köl och masttopp. Kanske behöver din motor servas, ditt teakdäck läggas om eller din båtbotten målas. Det fixar vi, välkommen!
Vinterförvara hos oss – vi tar väl hand om din båt. Du lämnar in båten när det passar dig och hämtar den sjöklar på våren.
balticvarv.se | 0156-130 01
‎Uddbergagatan 1, 619 31 Trosa

Finessa
Auktoriserad Motorservice
Ett bra underhåll och regelbunden service är förutsättningen för att hålla din motor i perfekt skick, vi utbildas regelbundet för att ge din motor bästa service och omhändertagande. Hos Finessa är vi auktoriserade Yamaha återförsäljare för att serva Yamaha. Givetvis servar vi även alla andra märken också så som Suzuki, Honda, Yanmar, Volvopenta mm.
I vår välsorterade tillbehörsbutik hittar du det du behöver till din båt.
Vår proffsiga personal hjälper dig att hitta just det som du behöver.
Vinterförvara din båt i våra varmisolerade hallar där den ligger i tryggt förvar.
Välj själv vad du vill få gjort: olika grader av service, konservering, botten-målning, polering osv.
finessa.se | 0156-139 00
Västra Långgatan 2, 619 35 Trosa

ANNONSER:

X