Familjeaktiviteter

Bada

Bada

Här har vi listat Trosa kommuns badplatser. Här kan du bada i såväl badhus, havet och i insjöar.

Blå Tåget

Blå Tåget

Med start den 15/6 fram till 9/8 (ej midsommar den 19 juni) 2020, går Blå tåget från hamnen via Trosa torg till Trosaporten.

Tåget är avgiftsfritt!

Trosa parkgolf

Parkgolf är en blandning mellan minigolf och äventyrsgolf skulle man kunna säga. Vi har 12 unika banor som är inspirerade av Trosa. Vid varje bana finns en skylt som berättar lite historia. Två boulebanor finns även att hyra. Vi har också ett härligt fik där ni kan sitta och ta en glass eller en kaffe och kaka mellan banorna. Hundar är välkomna att följa med till fiket, när ni spelar får de hänga i doggybaren.
Priser parkgolf: vuxen 65 kr, ungdomar (upp till 12 år) 45 kr.
Priser boule: vuxen 50 kr/tim, barn 40 kr/tim.
Se webb för öppettider.

trosaparkgolf.se | Facebook | 070-404 16 09
Nyängsvägen 1, 619 34 Trosa

Hitta lätt & gissa rätt

Tipspromenad för barn. När de vuxna går ”Kulturstråket” kan barnen ta med sig den här tipspromenaden. Välkommen in till oss och hämta broschyrerna! Kulturstråket finns även på här på hemsidan.

Hitta ut

Hittaut är en populär form av fysisk aktivitet där du med hjälp av karta letar checkpoints i din omgivning. Ladda ner hittaut-appen till din telefon från ett ställe där du hittar dina appar; Google Play eller Apple iTunes

Arr: Trosabygdens OK

Sörmlandsleden

Sörmlandsleden, som med sina ca 100 mil slingrar sig genom landskapet Sörmland, är en av Sveriges längsta natur- och kulturvandringsleder. Ca 100 etapper leder vandraren genom vildmarksliknande natur, kulturbygder och förbi historiska minnesmärken. De flesta av ledens etapper är lätt åtkomliga med bil, buss eller tåg och etappgränserna utgör lämpliga utgångspunkter. Den etapp vi finner i Trosa trakten är nummer 56, som sträcker sig från Tureholm till Tullgarns slott. Vandraren får här uppleva allt från gatu- och landsvägsvandring, strandnära stigar, kuperad terräng, öppna landskap och strålande vyer över havsvikarna.

sörmlandsleden.se

Bergs Gård

Välkommen ut till bondgården! Här finns det MTB banor, lekplats och klättervägg för barn. Bondgården är öppen och man kan titta på våra djur kor, höns, kaniner och katter.  I caféet har vi försäljning av lättare lunch, smörgåsar och hembakt fikabröd.

bergsgardtrosa.se
Bergs Gård 619 95 Västerljung

Evenemang

Håll er uppdaterade om vad som händer i Trosa! Enskilda evenemang och aktiviteter hittar ni på trosa.com/evenemang/.

ANNONSER:

X