Hyra kajak

Kanotleden Åkers Styckebruk – Trosa (Marvikarna)
Du färdas i nära kontakt med naturen och chansen till spännande upplevelser är stor. Leden är 44 km lång och är genomgående lättpaddlad med ringa nivå
Åkers Styckebruk – Gnesta – Vagnhärad
Längd: Till Gnesta 27 km – till Vagnhärad 44 km.
Kartor: 10 H SV, 10 H SO, 9 H NO.
Sträckning: Visnaren-Marvikensjöarna-Klämmingen-Frösjön-Sigtunaån-Sillen-Trosaån.
En av de mest natursköna kanotlederna i Södermanland börjar vid sjön Visnaren. Paddelvattnet fortsätter i de långsmala Marvikensjöarna, där det råder motorbåtsförbud. I anslutning till dessa sjöar slingrar sig Sörmlandsleden. Kanotäventyret går vidare i sjön Klämmingen, en långsmal sjö i mycket vacker omväxlande natur. Kanotleden fortsätter i Frösjön och då är du snart framme i Gnesta. Här kan du avsluta din paddling och ev. ta pendeltåget till Södertälje – Stockholm. Har du tänkt dig en längre tur, så fortsätter du din kanotfärd genom Sigtunaån till sjön Sillen, som vid sydöstra änden avlöses av Trosaån. Ån som rinner genom Vagnhärad till Trosa blir avslutningen på ditt kanotäventyr. Utefter leden finns fasta eldstäder, torrtoaletter och soptunnor iordningställda. Det är en lättpaddlad tur där du på våren har lite fors i Sigtunaån och Trosaån. Innehåller 5 st lätta landtransporter – som längst 300 m.

Kajak & kanadensare på Trosa havsbad
Här finns möjlighet att hyra båt, kajak, kanadensare, SUP eller trampbåt.
Hyr även ut kajaker dygnsvis och till större sällskap.
Webb | 0156-124 94

Kajakvagnen
Tanken med kajakvagnen är att paddling ska bli lättillgängligt. För att nå detta måste en kajakuthyrning finnas på rätt plats och kunna hålla rätt priser, något som inte är helt enkelt. I vår vagn har vi både singelkajaker, dubbelkajaker (familjekajak 2 eller 3 personer) och Stand Up Paddle Boards (SUP). Självklart ingår flytväst, paddel, kapell och karta vid hyra.
Kajakerna är även möjliga att hyra via Trosa turistcenter, välkommen in eller ring oss (0156-522 22) så berättar vi mer!
Webb Facebook | 070-466 80 90
Trosa gästhamn, 619 30 Trosa

Kajak Trosa
Hyr kajak i Trosa . Stabila kajaker för 300kr/dygn
070-786 74 68
Facebook

Kajak på Stensund
Paddling för både nybörjare och proffs! Eller vågar du prova på Yogapaddling? Vi erbjuder alla möjliga lösningar för just dig!
Website | Website | 073-95 32 419
Stensunds Folkhögskola, Trosa

Hälgö Kajak & Kaffestuga
Hälgö Kajak & Kaffestuga ligger idylliskt placerad mitt i den Sörmländska skärgården, inte långt från Stendörrens naturreservat
Webb | 0155-22 06 05 | 070-874 54 88
Hälgö Kajak och Kaffestuga, 610 60 Tystberga

ANNONSER: