Outdoorpaket

Furholmen7-700x467

Outdooräventyr under två dagar

Boka in dig på ett av våra vackra hotell och passa på att ta dig ut i naturen. Trosa Stadshotell, Bomans och Bergs gård erbjuder färdiga bokningsbara paket men det går också bra att plocka ihop sitt eget såklart!

Trosa Stadshotell Sörmlandsledens
etapp 56

Genom att boka Stadshotellets vandringspaket får du möjlighet att uppleva och se etapp 56 mellan Tullgarns slott och Trosa. En mycket vacker sträcka med skog, hav, utsiktsplats på berg och strandnära stigar samt en badplats. Även en del kulturminnen med Vattenbruket och en kalkugn samt en minnessten för omkomna vikingar.

Kom till Trosa Stadshotell & Spa med bil eller buss och checka in. Hotellet ordnar med transport till Tullgarn för att starta vandringen på etapp 56 på 21 km från Tullgarns slott till Trosa.

Läs mer om etapp 56 här – observera att den beskrivs i omvänd sträcka. Hotellet skickar med en matsäck på vandringen samt karta.
Väl tillbaka på Stadshotellet finns badrock och tofflor på rummet och spa väntar. Självklart kan du boka till en behandling förutom relaxbesöket som ingår.  På kvällen serveras en tvårättersmeny med vin och du sover gott i dubbelrum. Frukostbuffé serveras nästa morgon. Med dig får du ett vandringsdiplom som minne.

Välkommen att boka via 0156 – 170 70 eller info@trosastadshotell.se. Ange önskad transporttid från hotellet, om inget anges gäller kl 11.00.

Bomans ”Den gyllene medelvägen”

Gillar ni det goda livet med betoning på nyttig mat och en medveten livsstil, natur och motion?!

Då är Bomans ¨den gyllene medelvägen¨ ett utmärkt val!

Vi älskar vällagad mat, goda viner, gröna juicer, raw foodbollar, naturen, ¨ren mat¨, smoothies, löpning, vackra miljöer…gillar du och dina vänner/familj också det goda livet med betoning på nyttig mat och en medveten livsstil?! Gör då ett medvetet val och välj Bomans ¨den gyllene medelvägen¨ när ni kommer till Trosa.

Alla måltider med betoning på lågkolhydratkost, istället för feta bullar och kakor bjuds Kristins gröna juicer, smoothies, Annas raw foodbollar mm.

Under vistelsen tar vi oss till Åda Wild Boar (www.adawildboar.se) och dess fantastiska natur. Där skräddarsyr ni er naturupplevelse tillsammans med Anders Nordström. Tillsammans skapar vi ett upplägg på er nivå. Anders jobbar med föreläsningar, utbildningar och workshops inom natur, fötter, löpning och vandring. Det här tar ca 1 1/2 timme. Efter det har vi värmt bastun och utomhusbubbelpoolen på Bomans.

Så småningom bjuds det vällagad näringsrik middag med goda viner för den som önskar. Hjärtligt välkommen!

För mer information och offert ring Karin Stjerna på 0735-20 00 01 eller karin@bomans.se

Vandra Sörmlandsleden Tystberga – Åda 20 km

Första övernattningen på Tystberga Logi och andra på Åda Golf & Country Club. Etapp 50:1, 54 och halva 55 Bråfall såg via Gisesjön och Karlfors kvarn till kustvägen 219.

Efter frukosten kör vi Er till Bråfalls Såg. Vi kan ställa Er bil vid slutmålet eller plocka upp efter dagens vandring.

För bokning och information:
Tel: 0739 – 727 728
info@tystbergalogi.se

Bergsleden i Västerljung

På markerna som hör till Bergs Gård finns utmärkta möjligheter att ge sig ut på mountainbike, trailrunning eller vandring. Här finns härliga stigar, leder och loopar som utgår från gården som Bergs Gård sköter om och håller markerade med skyltar. Totalt är det ca 15 km leder. Cyklar du tar det ca 1,5 timme om du är van. Men då utlovas att du är helt slut och kanske längtar efter bubbelbad på Bergs Gård Rum & Relax. Eller så längtar du efter ett varv till, enligt ägaren!

Läs mer om Bergsleden!

Sörmlandsleden – naturens pärla i Sörmland

En 1000 kilometer lång vandringsled som slingrar sig genom ett mycket omväxlande natur- och kulturlandskap samt förbi historiska minnesmärken. Där finns allt från öppna landskap till vildmark, sjöar i mängd och härliga kuststräckor.

Läs mer om Sörmlandsleden!

Åda Wild Boar (ÅWB) – ett unikt centra för vandring & löpning!

ÅWB är ett permanent centra för unika leder som är inspirerade av de vilda djurens vägval ute i den vackra Pilskogen. Lederna är 3 till antalet (2km, 5km och 12km) och samtliga utgår de från ÅWB´s permanenta centra som ligger i skogen men i direkt anslutning till Åda Golf & Country Club. Dessa leder hålls öppna året runt och är kostnadsfria att vandra och springa (frivilligt att via Swish stötta vårt arbete och underhåll). Uppe vid centrat finner du tävlingarnas mål/startområde och även informationstavlor bl a kring de regler, markeringar som gäller när vi besöker denna vackra skog.

Lederna är enbart byggda för att ta sig fram på till fots. Dom är alltså inte byggda för MTB. Däremot kommer en anslutningsled skapas vid Tullgarn. Denna MTB led kommer att heta Tullgarn Runt och den kommer att både cyklas, vandras och springas.

Sök Åda Wild boar på Google för att hitta oss.

Läs mer.

Hyra cykel

Hos Team Sportia i Trosa kan du hyra cykel. Cyklarna är lämpliga för asfalt eller grusvägar.

Kontakt 0156-126 40 | trosa@teamsportia.se

ANNONSER: