Sport & hälsa

Anamma kropp & själ
Massage, qigong med mera.
anamma.cybersite.nu | 073-98 98 777
Hagabergsvägen 28, 619 36, Trosa

Art of Training
En specialiserad klinik som har naprapat- och idrottsskademottagning, sjukgymnastik och rehabilitering, massörer, personlig träning, funktionell träning både inomhus och utomhus, neuromotorisk omprogrammering, tester och analyser, mammaträning och planering av träning och träningsperiodisering enligt STAC-metoden. På kliniken arbetar naprapat, sjukgymnast, massörer, Lic. fystränare, Cert. MammaMagetränare och träningsinstruktörer. Vi har ett testcenter där vi utför fysiska tester, funktionsanalyser samt designar träningsprogram till allt från elitidrottare till vanliga motionärer och de patienter som vill komma i sitt livs form.
artoftraining.se | 0156-678787
Nya industrivägen 3, 610 71, Vagnhärad 

Boule
Vill du spela boule i Trosa? Trosa Boulesällskap erbjuder spel på 14 nyanlagda banor vid Skärlagsvallen.
idrottonline.se/TrosaBS-Boule
Skärlagsvallen, 619 30 Trosa

Två banor finns på Trosa Parkgolf vid Trosaporten.
trosaparkgolf.se | Facebook | 070-404 16 09
Nyängsvägen 1, 619 34 Trosa

Friskis & Svettis i Trosa
Med oss på Friskis&Svettis kan du träna dels på vår anläggning på Åda där vi har spinning, gruppträning med och utan redskap och gym. Vi har även träning i skolornas gympasalar i Trosa, Vagnhärad och Västerljung. Under högsäsong erbjuder vi ca 25 pass i veckan. Under sommarmånaderna har vi gratis utomhusjympa i Trosa hamn.

Vill du veta mer och oss och se aktuellt veckoschema, gå in på vår hemsida www.friskissvettis.se/trosa

Kommunala anläggningar
Du kan läsa om Trosas olika idrottshallar, idrottsplatser och motionsspår på kommunens webb.

Skrotnissarna gym
Alltid öppet med din passagetagg! För engångsträning kontakta 070-544 81 19 eller 070-729 96 85. Bemannade receptionstider: måndag 16-20, onsdag 16-20, torsdag 16-20.
Webb
Bråtagatan 8, 619 33 Trosa

Studio Harmoni
Studio Harmoni är en mötesplats där kroppen i rörelse står i centrum. Hos oss hittar du träningsformer som kombinerar kropp, själ och beteende. Rörelseklasser av olika slag erbjuds, bland annat olika former av yoga och kroppskännedom. Nytt för 2020 är rörelseklassen Multivitamin, som syftar till att lägga till de rörelser som vi ofta saknar i vår vardag och som kan ses som ett komplement till din befintliga rörelse och träning. Studio Harmoni erbjuder även föreläsningar och work shops där du får möjlighet att lära dig med om kroppen, hjärnan och våra beteenden samt utforska kroppen i rörelse. Studio Harmoni drivs av Amanda Björkeng Betzholtz som är leg. fysioterapeut med inriktning mot beteendemedicin. Amanda har ett stort intresse för hur våra beteenden och vår omgivning formar våra kroppar och hjärnor och hur olika typer av medveten rörelse kan påverka vår hälsa positivt.
Webb
Industrigatan 9A, 619 33 Trosa

Sweden Experience Tours
Guidade vandringar, land-art, skogsbad (Shinrin Yoku), live handpan-musik, workshop med experter till olika tema t ex QiGong, TaiChi, meditation, …
Vandringar – utforska Sveriges landskap till fots och dra nytta av en mängd information om växter, djur och det landskap du vandrar genom. Rör dig medvetet och njut av ögonblicket. Kombination med kulturella aktiviteter är möjligt.
Nature & musik –  Låt dig inspireras av ljudet från min ”Handpan” och energin på mycket specifika platser. Ta en tur med mig och njut av en kombination av natur och musik. Med hjälp av meditativa ljud är det lätt att släppa alla tankar och koncentrera sig på nuet.
Skogsbad (Shinrin Yoku) – En vistelse i skogen är avkopplande. I kombination med utvalda övningar kan de positiva effekterna förbättras. Lär dig vad ”skogsbad” handlar om och upplev själv hur fördelaktigt det är att träna medvetet i naturen.
Land-Art – Låt dig inspireras av rikedomen i form och färg i naturen och skapa enskilda konstverk med naturliga material. Land-Arts karaktär kännetecknas av övergången hos de föremål som förblir på plats i naturen och förfaller snabbare eller långsammare. Ett konstverk kan knappast vara mer naturligt.
swedenexperiencetours.com

Tennis
Trosa Öbolandets Tennisklubb. Här går det bra att boka tennistider. Varmt välkomna till de fina grusbanor belägna på vackra Öbolandet, mitt i grönskan, nära till bad och vacker natur. Vi har en spännande sommar framför oss då vi erbjuder en rad olika aktiviteter.
Rävuddsvägen, Trosa
tötk.se 

Trosatrampen – våren
Som vanligt indelas cyklisterna i olika hastighetsgrupper efter vad du själv vill åka i. Den snabbaste gruppen blir >35 km/tim. Du behöver inte inneha cykellicens för landsväg men vi kommer ändå att tillhandahålla tidtagning.
Webb
Arrangör: Trosabygdens Orienteringsklubb

Trosa Flygklubb
Arrangerar provlektioner med en erfaren flyglärare. Upplev Trosa från luften i ca 30 minuter och prova på dina skickligheter bakom styrspaken! Läs mer om hur det går till på deras webb eller ring direkt för att boka.
Webb | 073-514 90 08
Troslanda Flygfält

Trosa Golfklubb
En unik golfbana för sörmländska breddgrader. Här har vi havet några meter från 13:e green och vi har en sjöbris som kommer vinande på eftermiddagarna. En riktig naturbana! Här finns en trivsam golfrestaurang, belägen i klubbhuset med utsikt över 18 green. I golfshopen finns ett sortiment av golfklubbor, skor och kläder. Uppställningsplats för husbilar och husvagnar hittar 150 meter från klubbhuset, det finns 10 platser med el.
Webb | 0156-224 58
Uddby, 619 92 Trosa

Trosa Hotyoga
Trosa Hot Yoga är en varm liten yogastudio mitt i centrala Trosa. Hit är alla välkomna; unga som gamla, nybörjare som erfarna, stela som flexibla, otränade som vältränade.
Facebook
Gustavsbergsgatan 27, Trosa

Trosa Stadshotell & Spa
På gatuplanet finns vår spareception med butik där vi kan erbjuda hela Kerstin Florians sortiment och i.d.produkter, samt tre behandlingsrum. På nedre plan finns ytterligare fyra behandlingsrum, aromarum, torr och blöt relax med sittgrupper, torr- och ångbastu samt en varm källa att njuta i. Passa också på att träna i träningsrummet där det bl.a finns löpband, roddmaskin och crosstrainers. I entrépriset ingår också juicer och färsk frukt. Utöver det finns en liten bar i spaloungen som erbjuder drycker såsom vin, öl och alkoholfria drycker.
Webb | 0156-170 70
Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa

Trosa Hälsocentrum
Hos oss finner Du behandlingar och träning—inifrån och ut, från topp till tå. Vi som arbetar här är samtliga måna om både kropp och själ och erbjuder bland annat: Personlig träning, Medicinsk fotvård, Hudvård & makeup, Naprapati, Kinesiologi, Akupunktur, Klassisk massage, Hotstonemassage, Ayurvedisk yogamassage, Indisk huvud- och ansiktsmassage, Hälsoanalys, Informationsmedicin, Medicinsk laserbehandling, Yoga, Qigong, Soul Body Fusion, Mindfulness, Stresshantering & Livssamtal.
Facebook
Industrigatan 9A, 1 tr, Trosaporten

Trosa Stadslopp 
Trosa Stadslopp hålls traditionellt den första fredagen efter midsommar. Trosa stadslopp har blivit framröstat till ”det bästa loppet”  i Stockholmstrakten, senast 2013 av FK Studenterna. Det är fjärde året i rad och nionde gången på 2000-talet som Trosa Stadslopp är i topp. Alla kan hitta en klass att delta i Trosa Stadslopp – motionärer, elitlöpare, nybörjare, ungdomar och småttingar. Testa loppet du också och upplev sommarstämningen i Trosa denna helg!
Webb| 070-606 20 23

Åda Golf & Country Club
Skogs och parkbana, omgiven av en vacker löv och barrskog med vatten som kommer i spel på 10 av hålen. Samtliga tees är av gräs. Vi har både restaurang och hotell samt en golfshop.
Webb | 0156-182 93
Åda Golf & Country Club, 619 91 Trosa

Åda Wild Boar Race – våren
Wild Boar Race erbjuder tre olika banor. Två utarbetade för vuxna och en för barn/ungdomar som vill njuta av Ådas/Trosas underbara natur. Det genomförs alltså i fyra olika distanser (52 km, 22 km, 11 km och 3 km).

ANNONSER:

X