Bergs Gård MTB-arena

En äventyrlig naturupplevelse för hela familjen!

Här finns Sörmlands största MTB-arena med skogsleder, flowtrails och ett stort teknikområde. Lederna tar dig genom vacker tallskog, över hälleberg och ner till havet. Alla, oavsett förmåga, kan cykla här. Här finns cykelleder för de allra minsta springcyklisterna till den mest inbitna MTB:aren.

För dig som inte har möjlighet att ta med egen cykel finns en stor cykeluthyrning med brett urval av mountainbikes för alla storlekar och förmågor. För extra fart erbjuder Bergs Gård även E-MTB. De anordnar också introduktion- och fortsättningskurser med guide för grupper.

Familjen Jonssons stora intresse för MTB-cykling resulterade i en satsning på, det som nu är Sörmlands största, MTB-arena. De arbetar med att ständigt utveckla ledutbudet och faciliteterna i anslutning till arenan. Där finns också Veras Café med gott fika och lunch. Fullständiga rättigheter gör att Veras är det perfekta stället för en After Bike när benen har fått nog. För den som önskar att förlänga dagsbesöket med en övernattning i den härliga lantmiljön, erbjuds även stuguthyrning. Det finns stugor för hela familjer där ni kan rå om er själva, med sovplatser från 2 till 12 personer. En del stugor ligger avskilt vid havet och andra nära MTB-arenan och övriga faciliteter.

Adress:

Bergs Gård
619 95 Västerljung

Telefon:

0156-42 00 20

Sociala medier:

Dela detta:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela i e-post
Skriv ut