Weekend & paket

Unna dig ett avbrott i vardagen. Ta en titt på några av alla de paket som våra hotell och boenden erbjuder.
Välkommen hit, året om!

Paket att njuta av nu

Seniorpaket 60+ på Trosa Stadshotell & Spa

För dig som är flexibel med din tid och komma ifrån en vardag kan Stadshotellet erbjuda prisvärt paket med räksmörgås till lunch, sparelax, trerättersmeny, logi och frukost för 1595:-/pers i dubbelrum.

February stay på Bomans hotell

I frostiga februari bjuder Bomans in par på jakt eft att njuta av allt Bomans och Trosa har att erbjuda.

Vandra och bo i stuga på bondgården Bergs Gård

Samtliga av Bergs Gårds anläggningar ligger intill Sörmlandsleden, Bergsrundan eller dess MTB-leder. Här finns flera vandringsmöjligheter och härliga naturupplevelser. Bergs gård erbjuder vandringspaket med bubbel & snacks, middags-kit till stugan och en härlig frukostkorg.

...och i vår eller sommar

Spela golf och bo centralt i Trosa på Tre små rum

Boka en resa till vårens och sommarens golf. Här finns två spännande och utmanande golfbanor. Bo centralt i vackra Trosa där du avnjuter frukosten i den lummiga trädgården vid poolen.

Kajak- och vandringspaket på Sävö vandrarhem

I detta tre-dagarspaket kan du paddla kajak och vandra på Sörmlandsleden. Njut av ön Sävö och den sörmländska skärgården. Hos Sävö vandrarhem upplever du en annorlunda och naturskön vistelse, endast en timme från Stockholm.

Fem dagars vandringsupplevelse i Sörmland

Vandra på Sörmlandsleden utmed kusten i fem dagar. I den här paketupplevelsen vandrar du från 3-18 km per dag, ca 50 km totalt under din vistelse. Njut av vackra vyer, gammal skog, berg och hav. Äventyret börjar i Trosa och tar dig vidare söderut längs med kusten. Boendeformen är B&B, vandrarhem och glamping.