Konferens & Möten

I Trosa finns många olika alternativ till konferenser och möten. Här finns några erbjudanden samlade!

Bergs Gård

Bergs Gård

Välkommen att hålla er konferens eller möte i en lantlig och avkopplande miljö hos oss på Bergs Gård i det vackra Sörmland. Gården ligger en mil utanför pittoreska Trosa utmed natursköna utflyktsvägen. Gården har en ekologisk verksamhet, vilket även avspeglar sig på måltider och boende under konferensen. Vi har konferenslokaler för upp till 50 gäster.

bergsgardtrosa.se
Bergs Gård, 610 75 Västerljung

Bomans

Bomans

Hos oss är konferensrummen inredda för att passa alla typer av konferensgrupper. De som bokat konferens hos oss har värdesatt den moderna tekniken och allt annat ”praktiskt” som är genomgående för alla våra mötesrum. Naturligtvis är det fritt wifi i alla Bomans lokaler. Alla förutsättningar finns för ett lyckat möte och om något skulle saknas ordnar vi det i ett nafs. Hos oss går det att boka mötesrum såväl för den lilla gruppen som för grupper upp till 100 personer.

bomans.se
Östra Hamnplan, 619 30 Trosa

Kråmö

Kråmö

På Kråmö finns 12 sommarstugor i storlekar mellan 2 till 8 bäddar. Dessa är utrustade med säng- och köksutrustning, gasolkök och gasolkylskåp. Fotogenlamporna lyser upp din tillvaro, avsaknaden av elektricitet förstärker Kråmöatmosfären. Skulle det någon gång kännas lite kyligt och ruggigt, då använder du värmekaminen för att bättra på stugvärmen. Njut av den vedeldade bastun, färskvatten hämtar du direkt från pumpen mellan stugorna Fregatten och Galeasen.

trosakramo.se
Kråmö, Trosa

Societetshuset

Societetshuset

Gör ett riktigt bra första intryck på dina besökare. Letar du efter konferens- och möteslokaler som är inspirerande och ligger på bästa läget i Trosa så varmt välkommen till oss. Läsesalen – är vårt vackra konferensrum/festlokal på Societetshusets övervåning. Det lämpar sig utmärkt för en middag, vigsel, möte, fest eller en konferens med plats för 12-14 sittande personer. Läsesalen är smakfullt inredd med bevarade detaljer från sekelskiftet. Med sina sirliga tapeter av William Morris, böjträstolar i mörk bets och ett generöst bord med en vacker kristallkrona över, får dina besökare en miljö att trivas i och minnas. Från Läsesalen ansluter balkongen i söder direkt ut med utsikt över Trosa stadsfjärd.

societetshusetitrosa.se
Alpgatan 4, 619 35 Trosa

Sund Nergården

Sund Nergården

När ni väljer att boka er konferens hos oss har ni hela Nergården/hotellet för er själva och ni delar det bara med oss som jobbar. Under sommarmånaderna kan ni mellan arbetspassen ta ett dopp i swimmingpoolen eller bada nere i sjön. Vår utomhusjacuzzi och den vedeldade bastun finns tillgänglig året runt.  Vi kan ta emot upp till 14 personer för dag-konferens eller med övernattning i dubbelrum. Om ni hellre föredrar enkelrum kan vi ta emot upp till 7 personer. Vi serverar svenska råvaror, gärna från de Sörmländska gårdarna, och menyn följer våra årstider. Vår vinlista består huvudsakligen av småskaliga familjeägda producenter som jobbar enligt ett ekologiskt och biodynamiskt tänk. Vi har mellan 60-70 olika viner varav de flesta serveras på glas.

sundnergarden.se
Sund Nergården, 610 74 Vagnhärad

Tre Små Rum

Tre Små Rum

Tre Små rum ligger på Östra Långgatan i hjärtat av skärgårdsidyllen Trosa, med anor från 1200-talet. På 1800-talet blev det populärt bland sociteten i Stockholm att tillbringa somrarna i Trosa, därav alla vackra villor med tidstypisk snickarglädje, väl bevarade än idag. Caféet Tre Små Rum har en lång tradition och innefattar även bed & breakfast och eget hembageri. Vi arrangerar konferenser med övernattning för upp till 13 personer.

tresmarumitrosa.se
Östra Långgatan 8, 619 30 Trosa

Trosa Stadshotell & Spa

Trosa Stadshotell & Spa

På Trosa Stadshotell & Spa trivs konferensgästerna. Det är en lugn charmig miljö som skapar kreativa möten. Det finns massor av aktiviteter, vi bokar gärna provningar, skärgårdsturer eller vad du vill. Trosa Stadshotell & Spa är ett av Svenska Mötens utvalda mötesanläggningar som borgar för bra kvalité.

trosastadshotell.se
Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa

Åda Golf & Country Club

Åda Golf & Country Club

Åda Golf & Country Club, mitt i den sörmländska vildmarken bara 45-55 minuter från stimmet i centrala Stockholm, är som gjort för att återknyta till naturen och skapa knivskarpa möten där deltagarna får möjlighet att varva ned, få igång kreativieten och fokusera fullt ut på mötets syfte. Åda Gods har varit mötesplats sedan slutet av 1200-talet. Vårt unika läge uppskattas särskilt av företag och organisationer som vill skapa bästa möjliga förutsättningar för deltagarna att mötas på riktigt utan störande omvärldsfaktorer och nattsudd på stan.

adagolf.se
Åda Golf & Countryclub, 619 91 Trosa

Ågården

Ågården

På Ågården kan ni konferera och mötas i vackra omgivningar, med utsikt över Trosaån och tillgång till den fina trädgården. För grupper upp till 12-13 personer står vårt vackra konferensrum med intill liggande vardagsrum till ert förfogande.
För den lite större gruppen, upp till 20 personer kan även vår matsal användas som konferenslokal.

agarden-trosa.se
Östra Långgatan 7, 619 30 Trosa

Möteslokaler

Möteslokaler

ANNONSER: