Butiker, loppisar och gårdsbutiker

Shopping

Hitta unika butiker med personligt bemötande och ett handplockat sortiment – en skön kontrast till de stora varuhusen & galleriorna.

Butiker

Tavla på en vägg, växter framför

BlomAteljén

En blomstrande butik där också konsten får ta plats. Här ges utställare chansen att hänga upp sina verk på väggarna bland vackra krukväxter och snittblommor. 

Läs mer »
Fem personer framför en butik/Five people infront of a store

Team Sportia

Vi på Team Sportia haft förmånen att erbjuda dig ett fullt sortiment för cykel, friluftsliv, fritid och sport samt även service genom vår populära cykelverkstad.

Läs mer »
Tecknad bild av Trosa bokhandels byggnad

Trosa Bokhandel

Vårt aktuella, breda och välfyllda sortiment av böcker, godis, leksaker, lotter, kontorsmaterial, presenter och tidningar gör att du alltid hittar något här.

Läs mer »
Porträtt av en kvinna/Portrait of a woman

Albins & Vera

En inspirationsbutik med utvald vintage, originella inredningsdetaljer, konfekt, te, vackert garn och charmigt trädgårdsutbud.

Läs mer »
Porträtt av en kvinna/Portrait of a woman

Cecces

Vi erbjuder ett ledigt mode till kvinnor och män i alla åldrar, med storlekar från liten till stor.

Läs mer »
Inga fler att visa

Gårdsbutiker

Plåtskylt på röd husfasad

Wappersta Gård

I gårdsbutiken säljs i huvudsak gårdens nötkött, ägg och grönsaker efter säsong samtt förädlade produkter såsom olika sorters korv utan tillsatser.

Läs mer »
Hav av blommor för självplock/A sea of ​​flowers for self-picking

Hillsta Gård

Njut av vackra vyer samtidigt som du plockar din egen bukett. Eller varför inte plocka din egen potatis och till efterrätt en låda jordgubbar? Inne i handelsboden finns färska grönsaker

Läs mer »
Entré till trähus

Tofsö Deli

Är du ute efter älg- och renkött, korvar, Kalixlöjrom och olika typer av fisk är det till Tofsö deli du ska bege dig. I sin butiksdel, som också är ett

Läs mer »

Artiklar

Kvinna bakom serveringsdisk/Woman behind a serving counter

Trosa är öppet året om

Trosa är en mysig och pittoresk stad som årligen hamnar högt upp på listor kring Sveriges vackraste städer och populäraste besöksmål. Det ljuvliga skärgårdsnära läget och promenaderna utmed vackra Trosaån lyfts ofta upp som utflyktstips till sommaren. Men Trosa är en levande bygd med service, handel, mat, boende, arrangemang och fritidsaktiviteter, året om!

Läs mer »
Nynäs slott fotograferad ovanfrån/A yellow castle pictured from above

Utflykter i Sörmland

Det finns mängder av utflykter inom en timmes bilfärd från Trosa. Utflyktsvägen är en av alla småvägar som tar dig till ditt nästa äventyr!

Läs mer »
Flaskor med dricka på en trähylla.

Gårdsbutiker i Trosabygden

Det är något visst med att besöka en odlare eller uppfödare hemma på deras gård och köpa med sig omsorgsfullt framtagna ting direkt av dem. I Trosa och dess närhet finns det mesta – grönsaker, kött, ägg och blommor plus lite till.

Läs mer »
Kvinna som pysslar om blommor

Trosaporten

Trosaporten – här finns mer än du tror! Butiker, loppis, skönhet, hälsa och familjeaktiviteter med mera. Häng med!

Läs mer »