Evenemang

Lägga in evenemang i evenemangskalendern på trosa.com

Steg för steg:

  • Håll pilen över ”Evenemang uppe i högra hörnet – en text visas där det står ”Lägg till ditt evenemang” – klicka (https://trosa.com/events/community/add/)
  • Följ mallen.
  • Vi granskar ditt evenemang innan det syns på hemsidan.

Evenemang som företag och föreningar kan delta i

Under Pingsthelgen (26-28/5 2023) arrangerar vi ”Gröna dagar” där det erbjuds en minimässa med utställare av lokala föreningar (Trosa Trädgårdsförening, Naturskyddsföreningen och Ålyckans kolonilotter m fl) samt information om hur man delar trädgård genom den digitala tjänsten Co Grow mm. Det blir föredrag (om odling och biologisk mångfald) och aktiviteter som dagkurs för familjer som vill odla.

Haka på och öka din försäljning denna helg genom att:

  • Kampanja varor kring odling som pallkragar, spadar, jord, frön och plantor
  • Kampanja för trädgård, vår och uteliv (utekläder, solglasögon, trädgårdsmöbler, grill, picknick mm)
  • Erbjud gröna rätter på restaurangerna (eko/veg), erbjud lokalproducerat mm
  • Gröna priser – bra producerade varor av god kvalité. Lyft ert miljöarbete/ hållbarhetsarbete/ hållbara produkter som ni säljer

Arrangeras av Lions Club Trosa. Läs mer HÄR.

Arrangeras av Trosa turistcenter. Observera att både företag och föreningar måste erbjuda egenodlade och hantverksmässigt producerade produkter.
Läs mer HÄR.

Arrangeras av Trosa turistcenter. Observera att både företag och föreningar måste erbjuda egenodlade och hantverksmässigt producerade produkter.
Läs mer HÄR.

Samordnas av Trosa turistcenter. Företag och föreningar fyller veckan med aktiviteter och event.

Halloweek är ett bra tillfälle att visa upp att Trosa kommun är värt ett besök året om. Det är ingen enskild person eller företag som anordnar detta utan det är ett koncept att samla aktiviteter under.

Halloweek är ett av våra verktyg för att få fler att upptäcka Trosa kommun utanför högsäsong. Ett händelserikt höstlov piggar upp när den mörka årstiden tar över.

Arrangeras av Bergs Gård. Kontakta Bergs Gård HÄR.

Saknar du något evenemang? Kontakta oss på info@trosa.com